首页
登录
职称英语
How much does the broker charge for each Cambodian bride? [br] [originaltext]
How much does the broker charge for each Cambodian bride? [br] [originaltext]
游客
2024-10-11
58
管理
问题
How much does the broker charge for each Cambodian bride? [br]
Cambodia has temporarily banned marriages between foreigners and Cambodians because of concerns over the rising number of brokered unions involving poor, uneducated women. The move follows the publication of a report highlighting the abuse of many Cambodian brides who went to South Korea following hastily arranged marriages. The ban will at least briefly halt the increasing number of marriages of poor Cambodian women to foreign men, (30-2)mostly from Taiwan and South Korea. Most such marriages are hastily arranged (29)by brokers who charge clients up to $ 20, 000 for each bride. A recent report by the International Organization for Migration says (30-3)more than 1, 700 South Korean marriage visas were issued to Cambodian women in 2007, up from just 72 in 2004. The IOM says (30-4) the grooms were mostly factory workers and farmers who had trouble finding wives in South Korea because of their low job status.
选项
A、The number of marriages of poor Cambodian women to foreign men has increased enormously since 2004.
B、Cambodia has permanently banned marriages between foreigners and Cambodians.
C、Most of the grooms are from Taiwan and South Korea.
D、Most of the grooms are poor workers and farmers.
答案
B
解析
细节题。由句(30-1)可知,禁令只是暂时的。故正确答案为B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3796186.html
相关试题推荐
WhyisLauraatthebicycleshop?[br][originaltext](Laura=W,John=M)W:H
WhyisLauraatthebicycleshop?[originaltext](Laura=W,John=M)W:Hi,Joh
WhatisthelargestethnicgroupinSanFrancisco?[originaltext]W:Areyouvisi
Whereprobablyarethetwospeakers?[br][originaltext]W:Hi,I’mnewhere,so
Whereprobablyarethetwospeakers?[br][originaltext]W:Hi,I’mnewhere,so
What’sthemainfeatureofthenewmethodofpayingformeals?[originaltext]M:
Wherecanpeoplefindthetallestredwoodtrees?[br][originaltext]M:Haveyou
Wherecanpeoplefindthetallestredwoodtrees?[originaltext]M:Haveyouever
WhichofthefollowingscanNOTbelearnedfromthenewsitem?[originaltext]
WhichisCORRECTabouttheexchangeofgunfire?[originaltext]NorthKoreana
随机试题
Readthearticlebelowaboutthecustomerretention.Choosethebestwor
Hewassucha______merchantthathealwaysmadeasubstantialprofitineachtra
Amsterdam,atriumphofresourcefulness,isthebiggestcityintheNetherla
RobertFrostwasan______.A、AmericannovelistB、Englishshort-storywriterC、E
TheUSCongressA)TheUScongressisthelegislativebranchofthefede
设矩阵的特征方程有一个二重根,求a的值,并讨论A是否可相似对角化
国际证监会组织认为,金融衍生工具的风险有()。A:操作风险B:信用风险C:结
以下符合对风险偏好型客户理财规划描述的是()。A.投资工具以安全性高的储蓄
有一癌症晚期患者,近日疼痛难忍,使用中等程度的镇痛药无效,为了减轻或消除患者的痛
小儿体重在1岁至12岁时每年增长约A.1kg B.2kg C.4kg
最新回复
(
0
)