首页
登录
职称英语
The international conference of aid donors to East Timor is scheduled on______.
The international conference of aid donors to East Timor is scheduled on______.
游客
2024-10-09
36
管理
问题
The international conference of aid donors to East Timor is scheduled on______. [br]
Former rival East Timorese groups met in Tokyo Wednesday to discuss the reconstruction of the former Indonesian territory. Caren Hanadael reports from the Japanese capital that the meeting comes just ahead of Friday’ s international conference of aid donors to East Timor.
Wednesday’ s meeting was an opportunity for leaders of East Timorese groups and development experts to discuss World Bank proposals to rebuild the ravaged territory. Humanitarian issues headed the agenda. Providing basic needs such as food, medicine and shelter are still major concerns. Developing a system of government and rebuilding the economy were also urgent issues. Observers in Tokyo expressed hope that Wednesday’ s meeting was a sign that the many factions in East Timor will begin to dissolve and new groups with a common goal of rebuilding the territory will emerge. The World Bank estimates the cost of reconstruction in East Timor will be between 260 and 300 million dollars over the next 3 years. Donor countries including Japan, Australia and the United States will meet here on Fridayunder World Bank auspices to pledge contributions to meet those needs. Caren Hamadael, for VOA News, in Tokyo.
选项
A、Japan
B、China
C、Australia
D、the U.S.
答案
B
解析
原文有“Donor countries including Japan,Australia and the United States...”一句,可知不包括中国。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3793765.html
相关试题推荐
Whydidthewomanphonetheclub?[br][originaltext]M:Hello,InternationalSt
Whydidthewomanphonetheclub?[br][originaltext]M:Hello,InternationalSt
Whydidthewomanphonetheclub?[originaltext]M:Hello,InternationalStudents
TheinternationalconferenceofaiddonorstoEastTimorisscheduledon______.
December5thisInternationalVolunteersDay.Since1985,whentheUnitedNat
WherewillEXPO2004beheld?[br][originaltext]Anannualinternationalf
TheinternationalconferenceofaiddonorstoEastTimorisscheduledon______.
TheinternationalconferenceofaiddonorstoEastTimorisscheduledon______.
WhichisNOTtrueabouttheICC?[br][originaltext]TheInternationalCrim
WhichisNOTtrueabouttheICC?[originaltext]TheInternationalCriminalC
随机试题
Computershaveaidedinthestudyofhumanitiesforalmostaslongasthemac
【S1】[br]【S9】改works为work该句与短文首段首句前后照应,前面说的是jobs“工作,”此处也应该是工作,即work。works意为“作品、
Onecalledherbossa"bitchfromhell"whileanotheradmitted"lyingthroug
Thegreatleadersoftheworldhavealways______theirprinciples.A、stoodupto
WhichAttributesofaFoodProductareMostImportanttoConsumersA)Th
既能活血祛瘀,又能清热凉血的药物是()A.牡丹皮 B.胡黄连 C.地骨
甲建筑公司与乙水泥厂签订了一个水泥供货合同,并且预交了水泥款,后来经过各方协商同
下列措施中对填埋场边坡稳定最有效的方法是:A.植草护坡 B.覆盖土夯实 C.
(2021年真题)社会工作者在社会救助、社会福利、社区治理、慈善事业等领域发挥着
( )部门应结合施工环境、条件,认真进行施工现场文明形象管理的总体策划、设计、
最新回复
(
0
)