首页
登录
职称英语
This passage is most probably intended for ______. [br] [originaltext] There
This passage is most probably intended for ______. [br] [originaltext] There
游客
2024-10-03
64
管理
问题
This passage is most probably intended for ______. [br]
There is no place in today’s complex society where man is completely isolated from textile fabrics. They clothe him, protect him, decorate him, and provide him with many hours of enjoyment. Fabrics may cover the furniture and floors in his home; they may curtain his windows. Textiles are found in kitchens, bathrooms, bedrooms, and living rooms. (15[C]) Fabrics make public building attractive, sometimes sound-proof and specialized fabrics are used in industry or a variety of purposes.
(14[C])Since all of us come into Contact with textiles many times in our everyday lives, each of us can profit from knowledge of textile fibers and their uses. If the prospective consumer knows something about the textile he wishes to purchase and if the merchant and the sale staff know something about the products they are selling, sales involving textile products can become relatively intelligent transactions.
Textile fibers have been used for many things, and (16[B]) man is continually finding new applications for these "building blocks". Fibers are used in the creation of clothing, home furnishings, and household textiles; they are used in the building trades; chosen for insulation on appliances; selected industry for such products as filter cloths, pulley belts, and so forth; found in all forms of transportation; used in nearly every type of activity or situation conceivable, including man’s conquest of space.
选项
A、They prevent buildings from noise.
B、They make buildings strong.
C、They make buildings beautiful.
D、They make buildings special.
答案
C
解析
细节题。文章开始就具体列举了纺织物对人类及其居住、办公环境的好处,其中一句说,纺织物使大楼更加有魅力(make public building attractive),这与选项C的陈述一致。当然,有时纺织物也能隔音,但这并不能说明A正确,因为该选项太绝对化了。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3785454.html
相关试题推荐
ThebombattackshappenedinLondonwithacasualtyof[br][originaltext]
ThebombattackshappenedinLondonwithacasualtyof[originaltext]Police
Abouthowmanypeoplewerekilledintheattackoftsunami?[br][originaltext]
Abouthowmanypeoplewerekilledintheattackoftsunami?[originaltext]Ne
HowmanyuniversitieswerethereinBritainintheyearof19607[originaltext]
Thispassageismostprobablyintendedfor______.[br][originaltext]There
Thispassageismostprobablyintendedfor______.[originaltext]Thereisno
Thispassageismainlyabout_________.[originaltext]Everyyearsharkskill
[originaltext]AlthoughtheUnitedStateshasbeenshapedbycontinualwavesof
HowmuchhasChineseeconomyincreasedbetweenAprilandJune?[originaltext]
随机试题
WashingtonUniversityinSaintLouis,Missouri,isamedium-sizeduniversity
Rainforestsmaystoremuchlesscarbonthanwethought.Itcouldbetimeto
[originaltext]TelephonebooksintheUnitedStateshavewhite,blueandyel
Expertsfearedthatincreasinginflationwouldfurther______theeconomy.A、supp
依据《建设工程安全生产管理条例》规定,施工单位应当对管理人员和作业人员每年至少进
2005年实施的______是我国电子商务领域的第一部法律。该法的颁布实施,为我
在房地产经纪活动中,合法原则的主要体现不包括()。A.房地产经纪活动当事人对
对于湿陷性黄土地基上的多层丙类建筑,消除地基部分湿陷量的最小处理厚度,下列哪些说
关于项目技术及设备来源方案研究的说法,正确的是()A:在研究设备来源时,应根据设
某大型乳品加工企业近两年先后发生不同类型的职业病事件,该企业决定开展全公司的职业
最新回复
(
0
)