首页
登录
职称英语
In the development of one’s intelligence, environment plays ______. [br] [origi
In the development of one’s intelligence, environment plays ______. [br] [origi
游客
2024-10-02
59
管理
问题
In the development of one’s intelligence, environment plays ______. [br]
The limits of a person’s intelligence are fixed at birth, but whether or not he reaches those limits will depend on his environment. It is easy to show that intelligence is, to some extent, something we are born with. The closer the blood relationship between two people, the closer they are likely to be in intelligence. Thus if we take two unrelated people at random from the population, it is likely that their degree of intelligence will be completely different. If on the other hand, we take two identical twins, they will very likely be as intelligent as each other. Relations like brothers and sisters, parents and children, usually have similar intelligence, and this clearly suggests that intelligence depend on birth.
Imagine now that we take two identical twins and put them in different environments. We might send one, for example, to a university and the other to a factory where the work is boring and fixed. We would soon find differences in intelligence developing, and this indicates that environments as well as birth plays a part. This conclusion is also suggested by the fact that people who live in close contact with each other, but who are not related at all, are likely to have similar degrees of intelligence.
选项
A、Husband and wife.
B、Two unrelated people.
C、Uncle and nephew.
D、Two identical twins.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3783072.html
相关试题推荐
Inthedevelopmentofone’sintelligence,environmentplays______.[originaltex
Thenaturalenvironmenthas,ofcourse,alwaysconditionedtechnology.Forex
Thenaturalenvironmenthas,ofcourse,alwaysconditionedtechnology.Forex
Allofthis______,shestillholdstheideathatthedevelopmentoftheinterne
Ifsomethinghappenstothebrain’sdevelopmentduringpregnancy,itismorelik
Whytheaviationfuelismoreharmfultotheenvironmentthanothers?[br][ori
Inmanyareas,rapiddevelopmentistheresultof______intheresearchlaborat
After______forthejob,youwillberequiredtotakeanintelligencetest.A、be
WhatwerethetwoenvironmentcampaignersclaimsagainstMcDonald’s?[originalte
Environmentalprotectionisahottopicnowadaysasmoreandmorepeoplerea
随机试题
PASSAGEFOURSomeaestheticquestions.作者在第4段首句指出RogerRosenblatt的作品仍有改进的余地,该句中的le
ThingstobeTaughtinEverySchoolⅠ.Introduction:Importanceofstude
[originaltext]W:Wehearduptherethatifyouareturneddownthefirsttimeyo
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.The
[originaltext]W:Hi,Paul.Allsetforyourspeechclubpresentationthiseveni
患者,老年男性,习惯性便秘5年。对其进行健康教育的内容错误的是A.每天早上起床后
关于听证程序,下列说法错误的有()。A、当事人要求听证的,应当在行政机关告知后7
证券公司为期货公司提供中间介绍业务,中国证监会自受理申请材料之日起()个工作日
下列具有滋肾养阴、益气生津功效的常用中成药是A.消渴丸 B.参芪降糖胶囊 C
恩典公司生产甲产品,2019年6月月初在产品数量30件,完工程度60%,6月份投
最新回复
(
0
)