首页
登录
职称英语
The examinations whether considered good or bad [br] [originaltext] In our s
The examinations whether considered good or bad [br] [originaltext] In our s
游客
2024-10-01
60
管理
问题
The examinations whether considered good or bad [br]
In our system of education today, examination is a common feature. Our present education system has often been criticized as too examination-oriented. However, one must remember that in offices and other areas of work, examinations still feature clearly. There is no doubt that the dread and influence of examinations cause much preparation work. So it therefore appears that examinations whether considered good or bad would stay for a while. Examinations are means to test a person on how much he knows or how much he has learnt from a particular course. It is designed to make students study. In our competitive world of today, examinations have a highly selecting or filtering role. In Universities, students have to pass annual examinations before they are allowed to continue, or study harder courses. Moreover, for entrance into university, pre-university examination results would provide a guide as to whether a student has the minimum qualifications necessary. This is because the number of seats in universities is limited and only deserving, hardworking students should be given a place. In offices, whether government or private ones, examination results show clearly whether a person is fit for promotion. The results indicate how much he knows about his work.
选项
A、Because the examination system is not fine.
B、Because it is too examination-oriented.
C、Because the examination system is not scientific.
D、Because the examination system is out of date.
答案
B
解析
细节题。题干问的是为什么现行的教育制度受到批评。A、C、D文章没有提及,文章明确提出我们目前的教育制度太以考试为导向(examination-oriented),与B选项说法一致。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3781606.html
相关试题推荐
Whichofthefollowingmaybestserveasthetitle?[br][originaltext]Ind
Whichofthefollowingmaybestserveasthetitle?[originaltext]Indonesia
Whatcananexhaustsystemdoifitisefficient?[originaltext]Manypeopl
WhathelpedBettymostinlearningSpanish?[br][originaltext]Bettycansp
WhathelpedBettymostinlearningSpanish?[originaltext]BettycanspeakSp
Accordingtothepassage,anidealmarriagelife______.[br][originaltext]
Whydoesthewomangotoseetheman?[originaltext]W:Hi,ProfessorLyon.M:Oh
StevewantstotraveltoLondonbytraininsteadofbusbecause[originaltext]W:
There’sbeenalotofdebateastowhethertheUSAshould______itstroopsfromt
ThemeetingofArabforeignministersinCairo[originaltext]Arabforeignm
随机试题
"Before,weweretooblacktobewhite.Now,we’retoowhitetobeblack."
Imustleavenow.________,ifyouwantanyhelp,justcallmeup.A、Incidentally
DifferentKindsofMeetingsNowadays,therearetho
Themorepeopleyouknow,____________(你能和他们相见的时间就越少).thelesstimeyouhaveto
[originaltext]TheInternationalAtomicEnergyAgencysaysU.S.EnergySecret
[originaltext]W:Idon’tknowwhattodo.Ican’tseemtogetanyoneinthehos
BE
A.A B.B C.C D.D
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
最新回复
(
0
)