首页
登录
职称英语
What do Thomas Jefferson’s idealized farmers mean? [br] [originaltext] What
What do Thomas Jefferson’s idealized farmers mean? [br] [originaltext] What
游客
2024-09-29
51
管理
问题
What do Thomas Jefferson’s idealized farmers mean? [br]
What was the most popular mystery about the United States in the 19th Century was that of the free and simple life of the farmer. It was said that the farmers worked hard on their own land to produce whatever their families needed. They might sometimes trade with their neighbors, but in general they could get along just fine by relying on themselves, not on commercial ties with others. This is how Thomas Jefferson idealized the farmers at the beginning of the 19th century. And at that time, this may have been close to the truth especially on the frontier. But by the mid century sweeping changes in agriculture were well under way as farmers began to specialize in the raising of crops such as cotton or corn or wheat. By late in the century revolutionary invents in farm machinery has vastly increased the production of specialized crops and extensive network of railroads had linked farmers throughout the country to market in the east and even overseas. By raising and sellingspecialized crops, farmers could afford more and finer goods and achieved much higher standard of living but at a price. Now farmers were no longer dependent just on the weather and their own efforts, their lives were increasing controlled by the banks, which had powder to grant or deny loans for new machinery, and by the railroads which se’t the rates for shipping their crops to the market. As businessmen, farmers now had to worry about national economic depression and the implement of world supply and demand on for example, the price of wheat in hands. And so by the end of the 19th century, the era of Jefferson’s independent farmer had come to a close.
选项
A、Intensifying the competition between farmers.
B、Reducing the financial burden of the farmers.
C、Raising the production of specialized crops.
D、Realizing the independence of farmers’ life on weather.
答案
C
解析
细节题。农业机械化增加带来的影响是什么。录音文字“By late in the century revolutionary invents in farm machinery has vastly increased the production of specialized crops”说明这一直接影响是增加庄稼产量。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3779914.html
相关试题推荐
WhatdoThomasJefferson’sidealizedfarmersmean?[br][originaltext]What
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]The23rdOlympicGames
WhatdidpeopleinEgyptsearchforyears?[br][originaltext]Foryearspeop
WhatdidpeopleinEgyptsearchforyears?[br][originaltext]Foryearspeop
WhatdidpeopleinEgyptsearchforyears?[originaltext]Foryearspeoplesea
Whatisthestudent’sproblem?[br][originaltext]M:(7)Thisbookisduetoday,
Whatisthestudent’sproblem?[br][originaltext]M:(7)Thisbookisduetoday,
Whatisthestudent’sproblem?[originaltext]M:(7)Thisbookisduetoday,butI
Themanstopstotakehisdogoutsidetodoexercisebecause[br][originaltext
Howmanypeoplehavebeenestimatedtobedeadintheconflict?[originaltext]
随机试题
[originaltext]Economistsacrosstheworldareexpressingconcernsaboutris
【B1】[br]【B5】[audioFiles]audio_eusm_j01_301(20099)[/audioFiles]supervised根据前面w
生产安全事故隐患分为一般事故隐患和()。A.较大事故隐患 B.重大事故隐患
肺癌的肉眼所见不包括A.肺门巨大肿块 B.肺膜下界限清晰球形结节 C.散在两
关于新建商品房买卖合同网签的流程,下列说法错误的是()。A.买卖双方协商买卖
代谢类抗肿瘤药物的代表药物是A.氮芥 B.阿糖胞苷 C.甲氨蝶呤 D.环磷
高压直流试验时,每告一段落或试验结束时,应将设备对地放电一次并短路接地。
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使下列正方形图形呈现一定的规律:
行政复议期间具体行政行为不停止执行,但特定情形下可以停止执行,属于该特定情形的有
预防路基网裂措施有()。A.保证设备匹配合理 B.控制填土最佳含水量时碾
最新回复
(
0
)