首页
登录
职称英语
Eight foreign aid workers were arrested in Afghanistan because of their_____ act
Eight foreign aid workers were arrested in Afghanistan because of their_____ act
游客
2024-09-29
44
管理
问题
Eight foreign aid workers were arrested in Afghanistan because of their_____ activities. [br]
A Pakistani lawyer said the resumption of the trial of eight foreign aid workers accused of preaching Christianity in Afghanistan has been put off until Sunday. He had met earlier Saturday with the aid workers: two Americans, two Australians, and four Germans. They insist they were in Afghanistan to help the poor, not to convert them. The penalty for these captured aid workers could range from expulsion to a jail term and death sentence.
选项
A、A fine.
B、Expulsion.
C、A jail term.
D、Death sentence.
答案
A
解析
对相关内容的细节测试题。根据新闻中的最后一句中的关键信息“from expulsion to a jail term and death sentence”,可直接找到答案为A。该题需注意,题目要求对没有提及的内容进行选择,因此在审题中务必要仔细,以免误选。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3779323.html
相关试题推荐
EightforeignaidworkerswerearrestedinAfghanistanbecauseoftheir_____act
WehaveahighregardforProf.Josephbecausehealways______hisprinciples.A
Thefactoryhadtolay______onethirdofitsworkersbecausethedemandforit
ThestudentishavingatalkwithProfessorSmithbecauseshewantsto[br][or
ThestudentishavingatalkwithProfessorSmithbecauseshewantsto[br][or
Mymothercan’t_________becauseshehasrheumatism.A、getonB、getaboutC、get
Allflights______becauseofthesnowstorm,wedecidedtotakethetrain.A、were
Theprojectrequiresmorelabor______hasbeenputinbecauseitisextremelydif
Becauseofthe______noiseoftrafficIcouldn’tgettosleeplastnight.A、prog
I’llstayhere______everyoneelsecomesback.A、evenifB、asthoughC、becauseD、u
随机试题
[originaltext]Non-governmentalOrganiza
BeingWatchedWeliketoseemurderersandthieves
[img]2016m12s/ct_eyyjsdz2016j_eyyjsdd_0126_201611[/img]Thetermculturesho
简答题:根据所给材料回答问题。 《文史论丛》是一本文史类综合期刊,双月刊。中国
内墙面起泡、开花或有抹纹的防治措施中,石灰膏熟化时间不少于(),淋制时用小于3
A.思维插入 B.思维奔逸 C.强制性思维 D.强迫性思维 E.联想散漫
教育社会性的最主要表现形式是( )。A.教育的生产性 B.教育的民族性 C
D
政治体制改;是一项复杂的系统工程,必须在党的领导下有步骤有秩序地进行。在当前和今
急性肺水肿最特怔性的临床表现是 A.劳力性呼吸困难B.夜间阵发性呼吸困难C.
最新回复
(
0
)