首页
登录
职称英语
Which of the following statements is INCORRECT? [originaltext] The United Nat
Which of the following statements is INCORRECT? [originaltext] The United Nat
游客
2024-09-29
48
管理
问题
Which of the following statements is INCORRECT?
The United Nations has declared a famine in two areas of southern Somalia as the region suffers the worst drought in more than half a century. An estimated 10 million people have been affected in East Africa by the worst drought in more than half a century. More than 166,000 desperate Somalis are estimated to have fled their country to neighboring Kenya or Ethiopia.
The UK Secretary of State for International Development, Andrew Mitchell, said the response by many European and developed countries to the crisis in the Horn of Africa had been "dangerously inadequate". U. S. Secretary of State Hillary Clinton said on Wednesday that Washington would provide an extra $ 28m in emergency aid to counter the famine.(26)She said the U. S. had already provided $ 431m this year in emergency aid to the Horn of Africa, but that was "not enough".
选项
A、The famine is caused by severe drought.
B、East Africa is where the crisis struck.
C、People ran to other countries to survive.
D、UN calls for the action of developed countries.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3779231.html
相关试题推荐
WhatistheproblemofEngland’semergencyhealthcareservices?[originaltext]
Whoreleasedtheinformationthatthevictimswereshot?[br][originaltext]
TheUnitedStatesisatypicalcountry[br][originaltext]HenryFord,the
TheUnitedStatesisatypicalcountry[br][originaltext]HenryFord,the
WhichofthefollowingisTRUEaboutEclipse?[br][originaltext]TheR-JR
WhichofthefollowingisTRUEaboutEclipse?[br][originaltext]TheR-JR
WhichofthefollowingisTRUEaboutEclipse?[originaltext]TheR-JReynold
ThespeakerstatesthattheStoneAgewassonamedbecause______.[originaltext
Whatpromptedthisconversation?[br][originaltext]W.What’stheproblem?M:I
Whatpromptedthisconversation?[br][originaltext]W.What’stheproblem?M:I
随机试题
[originaltext]InthesunlitlibraryatJorgePrietoElementaryonChicago’s
Frenchfries,washeddownwithapintofsoda,areafavoritepartoffast-f
What’stheproblembeingdiscussedinthisconversation?[br][originaltext]Lis
张华利用多年的积蓄在某大学附近盖了一栋三层楼房准备出租赚钱。建成之后,张华和其朋
某乡镇小学的学生接种疫苗以后发生了群体性疑似预防接种异常反应,作为乡村医生应上报
下列对导游的定位正确的有( )。A.一般的服务员 B.知识分子 C.脑力劳
关于康复评定,错误的是A.等同于疾病诊断 B.指导确定康复目标 C.评估康复
教师实施的对学生的侵权行为必须由教师本人承担。 ()
将以下6个句子重新排列,语序正确的是( )。 ①同青年时代的乔布斯一样。我
(2016年真题)工程项目的多次计价是一个()的过程。A.逐步分解和组合,
最新回复
(
0
)