首页
登录
职称英语
Which of the following details is INCORRET? [originaltext] A court in Milan I
Which of the following details is INCORRET? [originaltext] A court in Milan I
游客
2024-09-28
52
管理
问题
Which of the following details is INCORRET?
A court in Milan Italy has acquitted Prime Minster Silvio Berlusconi of corruption charges. The ruling found Mr. Berlusconi not guilty of one court of corruption and found the statute of limitations had run out on a second court. Mr. Berlusconi was the first sitting Italian prime minister to risk being convicted on criminal charges. A statement from his office welcomed the verdict and reiterated his long-standing denial of guilt.
选项
A、The ruling found the statute of limitations had run out on a second count.
B、A court in Milan has found Prime Minster Silvio Berlusconi guilty of corruption
C、Mr. Berlusconi was the first sitting Italian prime minister to risk being convicted on criminal charges.
D、A statement from Mr. Berlusconi’s office welcomed the verdict.
答案
B
解析
细节题。文中提到:裁决认为贝鲁斯科尼先生一审法庭的腐败指控是不成立的。B把not guilty说成了guilty,与原文不符,因此正确。预读时应注意题目中的关键词INCORRECT。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3778539.html
相关试题推荐
WhathaveUkraine’sNationallawmakersdemanded?[originaltext]Nationallaw
WhichofthefollowingdetailsisINCORRET?[originaltext]AcourtinMilanI
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Anewstudysuggestst
HowisJackyrecently?[br][originaltext]F:Hey,jack!Howareyouthesedays?
HowisJackyrecently?[br][originaltext]F:Hey,jack!Howareyouthesedays?
HowisJackyrecently?[originaltext]F:Hey,jack!Howareyouthesedays?M:No
Aparticularwaytodealwithaggressivechildrenisto_____.[originaltext]M:M
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]M:Well,youseemedt
Whatistheconversationmainlyabout?[originaltext]M:Well,youseemedtobeh
Writeanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowingsituation:Your
随机试题
TeamBuilders,Inc.—GardenCity’sNumberOneproviderofteam-buildingworkshops
ATTENTIONHOMEOWNERS![img]2012q2/ct_eyyjscm_eyyjscreadc_00
Themourningperiodstartsfrom______.[br][originaltext]Armenia’spresi
Theroleofthefarmerhasalwaysbeenanimportantone.Twohundredyearsa
Graphicsareusedintextbooksaspartofthelanguageofthediscipline,as
Asmytrainwasnotduetoleaveforanotherhour,Ihadplentyoftimetospare
女性生理性红细胞数量达最高峰的年龄为A.25~30岁 B.21~35岁 C.
患者,女,37岁。月经量多,皮肤散在出血点。血象:血红蛋白120g/L,白细胞8
引起原发性肾病综合征的原因是A:内分泌因素 B:过敏因素 C:精神因素 D
下列器官中含水量组成最少的是A.脾脏 B.汗液 C.肾脏 D.骨骼 E.
最新回复
(
0
)