首页
登录
职称英语
What is this news item mainly about? [br] [originaltext] Sudden Infant Death
What is this news item mainly about? [br] [originaltext] Sudden Infant Death
游客
2024-09-28
55
管理
问题
What is this news item mainly about? [br]
Sudden Infant Death Syndrome is considered the most common cause of death among babies younger than one year old. The reason for these deaths is often a mystery. Now researchers have discovered something unusual in the brains of many of these babies. Sudden infant death can occur without warning, but there are some common factors associated with what is also called "crib death".
Researchers from Children’s Hospital of Boston, Massachusetts and Harvard Medical School think they may have discovered a cause for crib death. What they found were abnormalities in the brain stems of 31 babies and 10 infants who had died of SIDS. (28) Their results indicate an imbalance in the neurotransmitter called serotonin that influences the baby’s breathing, temperature and ability to wake up. The danger occurs when babies born with too much serotonin which is placed on their brain stems to sleep.
选项
A、The babies who die suddenly have something unusual in their brains.
B、Sudden infant death can occur without warning.
C、The balance in the neurotransmitter could influence the baby’s breathing, temperature and ability to wake up.
D、Most deaths occur among babies younger than one year old.
答案
C
解析
细节题。由句(28)可知,神经传递素即复合胺的不平衡影响婴儿的呼吸、体温和醒来的能力。故正确答案为C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3778452.html
相关试题推荐
Whatisthisnewsitemmainlyabout?[originaltext]SuddenInfantDeathSyndr
Whatisthemaintopicofthisnews?[br][originaltext]TheInteriorMinist
Whatisthemaintopicofthisnews?[originaltext]TheInteriorMinisterof
Wheredowelearnthebadnewsforthecarindustry?[br][originaltext]The
Wheredowelearnthebadnewsforthecarindustry?[originaltext]Thecari
In1847mostcountriesoftheworldwere______.[br][originaltext](20[D])A
In1847mostcountriesoftheworldwere______.[br][originaltext](20[D])A
In1847mostcountriesoftheworldwere______.[originaltext](20[D])Anymis
WhydoesthemanwanttovisitNewMexico?[br][originaltext]M:I’vebeenstud
WhydoesthemanwanttovisitNewMexico?[originaltext]M:I’vebeenstudyingt
随机试题
Whendawncame,theyrealizedthattheboatwasblockedinice.Thecaptain(81
Englishistheleadinginternationallanguage.Indifferentcountriesaround
HowtoBeaGoodConversationalistAgoodconversationalist
CollegeLifeAmericancollegeanduniversitystudentswho【T1】______away
TheAmericansbelievethatanybodycanb
下列哪项不符合气胸的体征()A.可无明显体征 B.Hamman征阳性 C
恩格斯指出“我们只能在时代的条件下进行认识,而这些条件达到什么程度,我们便能认识
患者男,48岁。有胃病病史十余年,近一年症状加剧,食欲不振来就诊。胃镜检查见胃角
分泌大量降钙素的甲状腺癌是<P>A.乳头状腺癌<br>B.滤泡状腺癌<br>C.
对偷税、抗税、骗税的,税务机关追征其未缴或者少缴的税款、滞纳金或者所骗取的税款,
最新回复
(
0
)