首页
登录
职称英语
What is the talk mainly about? [originaltext] Let’s proceed to the main exhib
What is the talk mainly about? [originaltext] Let’s proceed to the main exhib
游客
2024-09-26
45
管理
问题
What is the talk mainly about?
Let’s proceed to the main exhibit hall and look at some of the actual vehicles that had played a prominent role in speeding up mail delivery. Consider how long it used to take to send a letter across a relatively short distance. Back in the 1600s, it took two weeks on horseback to get a letter from Boston to New York, a distance of about 260 miles. Crossing a river was also a challenge.Ferry service was so irregular that a carrier would sometimes wait hours just to catch a ferry. For journeys inland there was always a stagecoach. But the ride was by no means comfortable because it had to be shared with other passengers. In the 19th century in me south western desert, for example, camels were brought in to help to get the mail through. In Alaska, reindeer were used. This practice was discontinued because of the disagreeable temper of these animals. It was during the age of the iron horse mat delivery really started to pick up. In fact, the United States transported most bulk of mails by train for nearly 100 years. The first airmail service didn’t start until 1918.As you continue on your own, may I suggest you visit our impressive philatelic collection? Not only can you look at some of the more unusual stamps issued but also you would notice that there’s an interesting exhibit on how stamps are made.
选项
A、Overland transportation in the nineteenm century.
B、Historical aspects of mail delivery.
C、Vehicles currently in use by the postal service.
D、The invention of the railroad.
答案
B
解析
主旨题。题目问文章大意,故在听材料时应非常注意开头与结尾的信息,文章开头明确指出这次展览是关于邮递的发展史的,是通过观看各个时期邮政所采用的交通工具来了解当时情况。故选B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3775077.html
相关试题推荐
Whatistheconversationmainlyabout?[originaltext]W:Doyoulikesports?M:Yes
[originaltext]WaterPollutionWater
Whatisthemaintopicofthisnews?[originaltext]Scientistssaythatnight
Howmanyquestionshavebeensolveduptillnow?[originaltext]Atwenty-two-
Whatisthispassagemainlyabout?A、Thedevelopmentofexaminations.B、Theexam
Theexaminationswhetherconsideredgoodorbad[originaltext]Inoursystem
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[originaltext]M:Hi,Mary.Doyouwantt
[originaltext]FamilyHolidaysStudentsinB
Whatistheconversationmainlyabout?[originaltext]W:Whatareyoudoing?M:I’m
Whatwasthewoman’sproblem?[originaltext]M:Hi,how’syourwriting?W:Ihaven’
随机试题
Ofallthingsintheworld,Imostdislikefillingupforms;infact,Ihav
W.F.Deedes,ajournalistsincethe1930s,perhapssummeditupbest:"Ther
——Youseemtoshowinterestincooking.——What?________,I’mgettingtiredofit
Thepooroldconsumer!We’dhavetopayagreatdealmoreifadvertisingdid
按《中华人民共和国著作权法》规定,作者向期刊社投稿,自稿件发出之日起( )日内
肠结核的治疗中,下列哪项不正确?()A.为使病人早日康复,防止耐药性的产生,目
行X列表资料X2检验应注意()A.资料必须呈正态分布 B.资料必须方差齐
(2018年真题)关于基金销售协议,下列描述错误的是()。 Ⅰ.基金销售
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
A.巴比妥类B.氨基醚类C.氨基甲酸酯类D.苯二氮类E.三环类地西泮属于
最新回复
(
0
)