首页
登录
职称英语
[audioFiles]2015m6x/audio_ezfm_014_20154[/audioFiles]
[audioFiles]2015m6x/audio_ezfm_014_20154[/audioFiles]
游客
2024-09-25
59
管理
问题
选项
答案
Climate Change
You’ve probably heard that climate change is bad news for many animal species like polar bears. / Warmer temperatures mean less sea ice in the Arctic region. / And with less ice, there’s less room for polar bears to hunt. / And so their populations shrink. / But rising temperatures do not affect all animals in equally harmful ways. / For some animals, even for some bears, warming may be beneficial. / Take, for example, the grey bears. / Like pretty much all animals, they thrive when they have more food. / Warmer temperatures have resulted in them having easier access to food. / The more food they have, the fatter the bears get. / And the more fat they store, the better their chances of having healthy babies. / Baby bears born during warmer than normal years / were found to grow into larger and healthier adults. / Of course, for every species that may benefit from global warming, / many more may suffer and possibly go extinct.
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3773259.html
相关试题推荐
[audioFiles]2014m8s/audio_ezfj_395_20144[/audioFiles]Typhoon台风Someofthe
[audioFiles]2014m8s/audio_ezfj_392_20144[/audioFiles]Uniform制服Americansar
[audioFiles]2014m8s/audio_ezfj_390_20144[/audioFiles]Wealth财富Owningcars,
[audioFiles]2014m8s/audio_ezfj_389_20144[/audioFiles]GivingandSharing奉献与分享
[audioFiles]2014m8s/audio_ezfj_360_20144[/audioFiles]Sunbed太阳床IntheUK,a
[audioFiles]2014m8s/audio_ezfj_358_20144[/audioFiles]ChristmasTraditions圣诞节传统
[audioFiles]2014m8s/audio_ezfj_356_20144[/audioFiles]TheDragon龙Whenmany
[audioFiles]2014m8s/audio_ezfj_333_20144[/audioFiles]
[audioFiles]2013w28/audio_ezfj_170_20138[/audioFiles]OECDSays
[audioFiles]2014m8s/audio_ezfj_394_20144[/audioFiles]Switch开关Anelectrics
随机试题
Travelersarerequiredtobeattheplatform______than15minutesbeforethede
Byeducation,Imeantheinfluenceoftheenvironmentupontheindividualto
[originaltext]M:WhydoyousaythatTVisbadforpeople?W:Becauseinsteado
Theauthorofthisbook(i)____overlooksorminimizessomeoftheproblemsand
[originaltext]AmericanvisitorstoEasternAsiaareoftensurprisedandpuz
Asystematicapproachtothejobhuntandacareerchangeinvolvesknowingw
B
关于子宫平滑肌肉瘤表述错误的是A、多数为单个 B、以肌壁间多见 C、切面
系统性红斑狼疮的患者双链DNA抗体滴度升高的最主要临床意义是()A.心脏受
某社会工作服务机构正在执行一项“社会工作参与精准扶贫”的项目,社会工作者准备运用
最新回复
(
0
)