首页
登录
职称英语
With the breakneck speed at which today’s businesses move, there’s one mantr
With the breakneck speed at which today’s businesses move, there’s one mantr
游客
2024-09-22
55
管理
问题
With the breakneck speed at which today’s businesses move, there’s one mantra we’d all do well to remember: Change is constant. Even so, few businesses equip their employees with strategies for dealing with change. It’s often up to savvy employees to negotiate changes on their own.
Few companies can guarantee they won’t need to redeploy workers or have them work a different shift. In fact, a quick search of the jobs on Yahoo! HotJobs found that 977 contained the words "subject to change. "
When approached with changing roles and responsibilities, resist the urge to protest by pointing to your original job description. Employers expect their employees—unless they are under an employment contract—to be flexible, tackling whatever task they’re given with zeal.
It’s OK to be concerned that you may lack some of the key skills and experiences required for the new position. If so, consider asking for additional training at a local college or other professional development organization. If classes are not in the budget, ask if you can expense instructional books related to the new job or visit your local library.
Part of the fun of writing this newsletter is hearing all your stories. One came across my desk recently that I think gets to the heart of today’s tip.
An employee was told that her company was adding a new managerial position that she would report into. Initially undaunted, she decided to interview for the managerial job(good for her), but when notified that she didn’t get the job, she shut down(bad for her).
When I say "shut down" , I’m being literal. She no longer speaks to co-workers. She does what her job description says—but nothing else.
Having been a manager for more than a decade, I can tell you that this employee has forced herself into a dead end. It’s not enough to do your job while sending the message that you’d rather be "anywhere but here". Companies don’t stop and tend to bruised egos. The only way to win in this employee’s situation is to come to terms with the circumstances and adopt a professional demeanor, or move on.
In fact, change can happen because you’re the best. Companies often redeploy star performers in an attempt to turn around problem areas. Management may also hope that a star employee’s good habits will rub off on others.
Companies sometimes impose change on a strong performer expressly for that employee’s benefit. Smart executives move star employers to give them broader experience of operations and departments and to help groom them for senior management roles.
Try not to focus on why you were tapped to change, but how you will turn it to your advantage. Don’t dwell too long on the topic or complain. The key is to be curious without appearing to be resistant. Convey that you’re eager to learn new skills and take on new challenges—and that more information will help you be more effective. Embrace your new role with enthusiasm and optimism. Remember that change is ultimately what you make of it. [br] What is the main idea of the last paragraph of the passage?
选项
A、Change is unavoidable.
B、The correct attitude of facing change is to turn it to your advantage.
C、Changing your attitude to the change is important.
D、To discuss it with your colleagues may release you from the pressure.
答案
B
解析
推理题。最后一段主要告诉大家面对工作中的变化应该采取何种态度,关键是要把不利变为有利,在新的工作中做出好成绩才是重要的。从本段第四句Convey that…and that more informationwill help you be more effective.即:说服自己热衷于学习新技能、勇于面对新挑战,尽可能地获取信息将使你变得效率更高,可以推断[B]正确。[A]和[C]均只谈到一个方面,没有[B]全面;而[D]文中并未提及。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3769745.html
相关试题推荐
Withthebreakneckspeedatwhichtoday’sbusinessesmove,there’sonemantr
Withthebreakneckspeedatwhichtoday’sbusinessesmove,there’sonemantr
Withthebreakneckspeedatwhichtoday’sbusinessesmove,there’sonemantr
Withthebreakneckspeedatwhichtoday’sbusinessesmove,there’sonemantr
Withthebreakneckspeedatwhichtoday’sbusinessesmove,there’sonemantr
Sincetheearlynineties,thetrendinmostbusinesseshasbeentowardon-demand
Businessesareholdingoffonhiringnewemployees.Theunderlinedpartmeans__
Shouldthegovernmentencouragesomebusinessestomovefromcitiestorural
Sincetheearlynineties,thetrendinmostbusinesseshasbeentowardon-demand
随机试题
[originaltext]ThereasonmyhusbandBillandIboughtavideocameraeight
[originaltext]Badnewsforthedeliveryguys:youmighthavetostartthink
Intheeighteenthcentury,Japan’sfeudaloverlords,fromtheshoguntotheh
【B1】[br]【B8】[originaltext]ThethirdofMarchisanexcitingdayforlittl
Oldfriends,theyfinishyoursentences,theyrememberthecatthatranaway
误差来源包括()A.设备误差 B.环境误差 C.人员误差
根据下列资料回答问题。 以下为某省的人口失业率图表。其中,黑色部分表示该省全省
“它的出现,结束了‘人大于山和水不容泛、树木若伸臂布指’的早期幼稚阶段,使山水画
(2019年真题)下列各项中不属于消费税征税范围的是()。A.黄酒 B.
()对企业薪酬管理的影响是最直接的,这是员工进行横向的公平性比较时非常重要的一个
最新回复
(
0
)