首页
登录
职称英语
If you think money can’t buy you friends, think again. In the online world,
If you think money can’t buy you friends, think again. In the online world,
游客
2024-09-22
48
管理
问题
If you think money can’t buy you friends, think again. In the online world, it’s possible to purchase a crowd of fans. One thousand cost only $18 on average, according to estimates by Barracuda Networks, a network security company. Yet these friends won’t meet you for drinks after work. In fact, they don’t even exist. They are pixels on a screen.
A large share of social-media followers of the biggest companies are not human, believes Marco Camisani Calzolari, an entrepreneur and professor at Milan’s ILUM University. In a recent study he quantified the proportion of computer-generated fans or inactive users following big brands on Twitter. To decide whether a follower is human, Mr. Camisani Calzolari used various criteria, including the number of posts from a fan’s Twitter account and the use of correct punctuation in tweets. According to this research, by June 2011 nearly half of Twitter followers of computer maker Dell—about 700,000—were bots.
Some politicians also seem to have many fake followers. Mitt Romney, the former Republican presidential candidate, became the focus of media attention when his Twitter following swelled by 17% in a single day in July. On close inspection, a significant proportion of Mr. Romney’s followers appeared to be fake profiles. In Italy Beppe Grillo’s Five Star Movement lost the driving force when Mr. Camisani Calzolari made a similar claim about the followers of the comedian-turned-politician.
There is no indication that any of the companies mentioned in Mr. Camisani Calzolari’s paper have bought followers—rogue bots often attach themselves to people and brands without payment. But some firms do buy a social media following. Fake profiles are at the center of a very vibrant and growing underground economy, says Barracuda Networks. On eBay, the e-commerce site, for instance, the firm’s researchers have found 20 sellers offering to set up such profiles.
For start-ups a strong social media following can boost business. A small mom-and-pop shop struggling to sell its goods can look like a booming upstart thanks to a swollen Twitter account, or an artificially high number of Facebook likes. For major international companies, a small number of followers in the early stages of engagement with social media can be embarrassing at best and damaging to brand perception at worst. Buying crowds of fans—even if they aren’t engaged with the brand—can give an artificial boost to a business.
For now, the trick works. "Normal people don’t know yet that there is this black market. Most have total trust that a brand’s followers are real," says Mr. Camisani Calzolari. But brands are already finding diminishing returns. When everybody has a large following, the impact is much diminished. And consumers are starting to cotton on to sharp practices. "The number of followers is a superficial measurement unless they are engaged," argues Carly Donovan of Ogilvy Action, an arm of Ogilvy & Mather, the advertisement and public relations agency. Money can buy you friends—just not very good ones. [br] Which of the following is INCORRECT about Mr. Camisani Calzolari’s recent study?
选项
A、He investigated the followers of big brands on Twitter.
B、He compared computer-generated fans with inactive users.
C、He needed to judge whether a follower is real.
D、He used the number of articles posted as a research standard.
答案
B
解析
细节题。文章第二段第二句表明,在最近的一项研究中,卡米萨尼·卡佐拉里量化了大品牌公司的推特账号所拥有的电脑生成粉丝或僵尸粉丝的比例,而不是对这两种粉丝进行对比,所以[B]为本题答案,同时排除[A]“他调查了大品牌公司的推特网粉丝”。[C]“他需要判断粉丝是否是真实的”和[D]“他把推文数作为研究的一个标准”在文中第二段第三句均有所提及,故均排除。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3769577.html
相关试题推荐
Ifyouthinkmoneycan’tbuyyoufriends,thinkagain.Intheonlineworld,
Ifyouthinkmoneycan’tbuyyoufriends,thinkagain.Intheonlineworld,
Mostpeoplewhogoonlinehavemainlypositiveexperience.But,【C1】______a
Mostpeoplewhogoonlinehavemainlypositiveexperience.But,【C1】______a
Mostpeoplewhogoonlinehavemainlypositiveexperience.But,【C1】______a
Mostpeoplewhogoonlinehavemainlypositiveexperience.But,【C1】______a
Mostpeoplewhogoonlinehavemainlypositiveexperience.But,【C1】______a
Mostpeoplewhogoonlinehavemainlypositiveexperience.But,【C1】______a
Mostpeoplewhogoonlinehavemainlypositiveexperience.But,【C1】______a
Mostpeoplewhogoonlinehavemainlypositiveexperience.But,【C1】______a
随机试题
[originaltext]M:Hi,Jean,pleasetakeaseat.W:Thankyou.M:Wearenowcons
Thetendencynowadaystowanderinwildernessesisdelightfultosee.Thousa
卫生法律关系
下列筹资方式中,属于间接筹资方式的是()。A.发行股票 B.银行借款 C.吸
根据《公路工程质量检验评定标准》,土方路基压实度的检测频率为每200m每压实层测
强强是某中学初二年级的学生,因智力发育得较晚,尽管学习很努力,但成绩却总是很差。
患者,女,45岁。突发身目发黄,黄色鲜明,右胁胀闷疼痛,牵引肩背,寒热往来,口苦
在我国现有规定中,无形资产的处置与原企业的整体改组方案往往结合在一起考虑,一般采
甲公司是一家饮料制品的生产厂家,其生产的“健儿”饮料畅销该地区。某市乙公司亦生产
以下是属于永久性建设用地的是()。A:进场施工道路 B:材料堆场 C:工棚
最新回复
(
0
)