首页
登录
职称英语
On a cool June morning, Liz Neumark is stirring up a simple summer soup for
On a cool June morning, Liz Neumark is stirring up a simple summer soup for
游客
2024-09-22
51
管理
问题
On a cool June morning, Liz Neumark is stirring up a simple summer soup for some very demanding clients. As cofounder and CEO of Great Performances, one of New York City’s most successful catering companies, Neumark has spent decades dealing with people who know what they like.
But her work site today is unusual: She’s standing in a field on her organic farm in upstate New York, chopping vegetables that were harvested only a few feet away. And her running commentary isn’t exactly standard either. "We have to respect food," she tells her guests as they carefully cut up carrots and onions. "We have to think about all the people who don’t have what we have here, and treat the food nicely. " Finally ready, the soup is ladled into bowls and lifted to half a dozen mouths simultaneously.
"How does it taste?" Neumark asks. A little boy takes a tentative sip, then runs into the field and spits it out. "Like poison!" he calls, delighted with himself. Everyone cracks up, including Neumark.
The boy arrived at Neumark’s Katchkie Farm this morning with his classmates and teachers from PS 180 in Harlem. They’ve already collected eggs from the chickens, repotted seedling(秧苗)tomatoes, and picked vegetables, all as part of a program called the Sylvia Center, which Neumark created to show city kids where real food comes from and what it can taste like.
Most of these kids have brought lunches from home that are heavy with processed food, soda, and sweets, plus snacks with brand names and bar codes. Just getting them to think about food that comes from nature rather than a supermarket shelf will require some prodding from a woman who loves cooking, eating, gardening, and, above all, kids. Luckily, Neumark is perfect for the job.
Of course, simply being told that certain foods are good for you is not going to convince children to change their eating habits. But Neumark has seen that when kids plant and weed, harvest and cook their own food, the lesson takes root.
Will the boy who was nearly "poisoned" by the freshest of all vegetable soups be similarly converted? There’s no way of knowing, but at the very least, he now has an idea of what vegetable soup is supposed to taste like. Maybe, one day, he’ll be willing to give it another try. Maybe he’ll actually like what he tastes, and that will be one more kid connected to the planet and to the wonders of fresh food and his own body.
"I wanted to inspire, create and hear the laughter of children," Neumark says. When she’s on her farm, listening to birds, feeling life happening all around her, she says, she feels comfort and some measure of peace. [br] We can learn from the passage that______.
选项
A、the Sylvia Center is a good program for city kids on eating
B、nobody likes the taste of the vegetable soup
C、all kids think that food comes from supermarket shelf
D、convincing children to change their eating habits is easy
答案
A
解析
推理题。本题是对全文文意的综合考查。从整篇文章来看,作者对这个项目是持肯定态度的,文中也提到通过这个活动至少能让城市孩子知道新鲜食物来自哪里,尝起来是什么味道,将来他们可能会再尝试并喜欢上这个味道,这说明这个项目是起到了一定作用的,所以[A]是正确的推断。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3769565.html
相关试题推荐
OnacoolJunemorning,LizNeumarkisstirringupasimplesummersoupfor
OnacoolJunemorning,LizNeumarkisstirringupasimplesummersoupfor
Duringthesummervacation,kidsareoftenseenhanging______inthestreets.A、abo
You______Johninthestreetthismorning.He’sbeendeadforages.A、mustn’tsee
Ifnotstoredinthefridge,foodis______todeteriorateinsummer.A、feasibleB、
Therewere150______attheinternationalconferencethissummer.A、spectatorsB、v
Inthesentence"ThemanagerinterviewedJimhimselfinthemorning",theitalic
Ihaveanitchtogofishingthissummer.Theunderlinedwordmeans______.A、des
WhichofthefollowingclausesexplainsRESULT?A、Itmustbemorning,forthebir
______myumbrellawithmewhenIcameoutthismorning,Ishouldnotbesowet
随机试题
Stratford-on-Avon,asweallknow,hasonlyoneindustry—WilliamShakespeare—.
HowtoPresentaSeminarPaperToinvolvetheirstuden
Whichofthefollowingstatementsbestdescribetheconditionofthepassengers?
下列关于儿童活动场所的设置说法符合规范规定的是()。A.设置在建筑的地下一层
关于信用证业务,下列表述中,正确的有()。A.在信用证业务中的所有各方,包括银
打字人员在抄录上表时因粗心输错了一个数据,该数据可能是()A.5536
下列关于基金财产债权债务的说法,正确的有()。 Ⅰ.基金财产的债权,可以与基
共用题干 Nurse!IWantMyMummyWhenachild
门脉高压症行分流术或断流术的主要目的是A:治疗顽固性腹水 B:预防和控制食管胃
下列辅料中,可生物降解的合成高分子囊材是A.CMC-Na B.HPMC C.
最新回复
(
0
)