首页
登录
职称英语
According to the news item, when did the Japan Airline’s business begin to decli
According to the news item, when did the Japan Airline’s business begin to decli
游客
2024-09-20
51
管理
问题
According to the news item, when did the Japan Airline’s business begin to decline?
Japan Airline has filed for bankruptcy protection after struggling for years. The largest airline in Asia will continue operating flights but the Japanese government is acting quickly to pull JAL out of its economic mess.
Japan Airline’s bankruptcy filing is one of Japan’s largest corporate failures in decades. The former state-owned carrier once symbolized the strength of the country’s post-war economic boom.(27)But its financial fortunes declined in the last decade with the fallout from the September 11 attacks, a surge in fuel prices, and the worldwide economic slowdown. The company racked up more than $20 billion in debt and its share price has dropped to a record low of about three cents.
The Japanese government bailed out the airline three times in the last 10 years but it could not save the company from bankruptcy this time.
选项
A、Before World War Two.
B、After World War Two.
C、Within the last ten years.
D、Since the 2008 recession.
答案
C
解析
本题考查对新闻内容的理解。由句(27)可知,日本航空公司是从十年前开始走下坡路的,因此C为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3766484.html
相关试题推荐
Accordingtotheconversation,RuthcallsTimbecauseshewants______.[br][or
Accordingtothepassage,theaverageIQis______.[br][originaltext]There
Accordingtothepassage,theaverageIQis______.[originaltext]Therearet
Accordingtothespeaker,"LoveThyNeighbor"shouldoriginallybe______.[br]
Accordingtothespeaker,"LoveThyNeighbor"shouldoriginallybe______.[br]
Accordingtothepassage,asurveyaboutbutterfliesiscarriedonby______.[br
Accordingtothepassage,asurveyaboutbutterfliesiscarriedonby______.[or
Accordingtothepassage,whomightbeespeciallyinterestedinthenewprogram?
Accordingtothepassage,whomightbeespeciallyinterestedinthenewprogram?
Accordingtothepassage,whomightbeespeciallyinterestedinthenewprogram?
随机试题
Thebesttestofanargumentistheargument’sabilitytoconvincesomeonewith
Thearmsracethathasdarkenedourcenturywithfearandperilmayfinallyb
Inmanycountries,whenpeoplegivetheirname,theyrefertothemselves
AnimalLanguageSomepeoplesaythathumanbeingsare
OneofthemostpopularmythsabouttheUnitedStatesinthe19thcenturywa
关于污泥输送,下列说法哪几项正确?()A.初沉污泥可用隔膜泵输送 B.压力
治疗创伤性溃疡首先选用的是() A.应用抗生素 B.局部涂消毒防
下边四个图形中,只有一个是由上边的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
(2016年真题)社会工作者在社区调研中发现,一些失去独生子女的家庭存在重重困难
男性,14岁,8个月前因左肱骨上段骨肉瘤予以肩关节离断术,并进行系统化疗,最近2
最新回复
(
0
)