首页
登录
职称英语
What’s announced by Harvard President? [br] [originaltext] (29)Harvard Presi
What’s announced by Harvard President? [br] [originaltext] (29)Harvard Presi
游客
2024-09-20
51
管理
问题
What’s announced by Harvard President? [br]
(29)Harvard President Lawrence Summers announced a plan today to improve conditions for female scientists at the university.(30)Summers said Harvard would spend fifty million dollars over the next ten years to implement the recommendations of two committees that had been studying the issue since February. Summers has been under fire since he made remarks suggesting that women may not have the aptitude for science and mathematics that men have.
选项
A、Fifteen million dollars.
B、Five million dollars.
C、Fifty million dollars.
D、Fifty-five million dollars.
答案
C
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。新闻中只提到一个数字,即句(30)中:校长称未来十年内将花费5000万美元。所以C为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3766425.html
相关试题推荐
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]W:(4)DoctorWhite,
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[originaltext]W:(4)DoctorWhite,werec
Whatseemstosurprisethemanaboutthenewproduct?[originaltext]W:I’vebeen
WhydoesCarlavoidadoublecheeseburger?[br][originaltext]W:Carl,what’si
WhydoesCarlavoidadoublecheeseburger?[originaltext]W:Carl,what’sitlike
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Ausedbookornearly-
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Ausedbookornearly-
Howlongdoesittaketocovertheworkbookmaterial?[br][originaltext]Be
Howlongdoesittaketocovertheworkbookmaterial?[originaltext]Beforew
HowmuchmoneywillGooglespendinhelpingthepoor?[br][originaltext]Th
随机试题
AsanMBAstudent,Heardknowssomethingabouthissonmainlyvia______.[br]W
Irecognizedher____________(我见到她的那一刻).themomentIsawher
Saks,611FifthAve.(MidtownEast/MurrayHill),near50thSt.,212-753-40
Praise,iftoomuchcanleadtoanunexpectedeffectoppositetooutintention.
单糖浆含糖量为A.85%(g/mL)B.64.7%(g/mL)C.67%(g/m
左边给定的是纸盒的外表面,下面哪一项能由它折叠而成? A.如上图所示 B.如
下列选项中,不影响长期经济增长率的因素是()。A.生产要素投入增加 B.货币
李老师是一位青年教师,工作热情非常高,他对学生的要求十分严格,他经常要求学生不要
脂肪动员时脂肪酸在血中的运输形式是A.与清蛋白结合 B.与CM结合 C.与V
根据票据法律制度的规定,下列关于票据质押背书的表述中,正确的有()。A.被背书
最新回复
(
0
)