首页
登录
职称英语
According to the passage, a dog named Rico could______. [br] [originaltext]
According to the passage, a dog named Rico could______. [br] [originaltext]
游客
2024-09-20
54
管理
问题
According to the passage, a dog named Rico could______. [br]
Be careful what you say around your dog. It might understand more than you think. A dog named Rico recognizes the names of about 200 objects, say researchers in Germany.(1)The dog also appears to be able to learn new words as easily as a 3-year-old child. In one experiment, the researchers took all 200 items that Rico is supposed to know and divided them into 20 groups of 10 objects. Then the owner told the dog to go and fetch one of the items and bring it back. In four tests, Rico got 37 out of 40 commands right.(2)As the dog couldn’t see anyone to get clues, the scientists believe Rico must understand the meanings of certain words.
In another experiment, the scientists took one toy that Rico had never seen before and put it in a room with seven toys whose names the dog already knew. The owner then told Rico to fetch the object, using a word the dog had never heard before.(3)The correct object was chosen in seven out of 10 tests, suggesting that the dog had worked out the answer by process of elimination. It’s hard to know if all dogs understand at least some of the words we say. Even if they do, they can’t talk back. Still, it wouldn’t hurt to sweet-talk your dog every now and then. You might just get a big, wet kiss in return!
选项
A、Rico could figure out the meanings of certain words
B、Rico could get clues from its owner during the experiment
C、Rico could calculate exactly
D、Rico was a faithful dog
答案
A
解析
语义理解题。由句(2)可知,Rico在实验中没有得到任何人的提示,因此科学家们认为它一定能够理解一些词汇的意思。所以答案为A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3766376.html
相关试题推荐
AccordingtotheUNreport,developedeconomiesin2012will______.[originaltex
WhatdoestheJusticeDepartmentaccusetheindustry?[originaltext]Closing
Accordingtothepassage,somejobapplicantswererejected______.[br][origin
What’sthecharacteristicofmostattractivefaces?[br][originaltext]Pict
What’sthecharacteristicofmostattractivefaces?[originaltext]Pictureth
Whatistherelationshipbetweenthespeakers?[br][originaltext]M:Hi,Sue.W
Whatistherelationshipbetweenthespeakers?[br][originaltext]M:Hi,Sue.W
Whatistherelationshipbetweenthespeakers?[originaltext]M:Hi,Sue.Whereh
Wheredidthisinterviewtakeplace?[br][originaltext]M:Goodmorning.(8)This
Wheredidthisinterviewtakeplace?[br][originaltext]M:Goodmorning.(8)This
随机试题
Anupsurgeofnewresearchsuggestsanimalshaveamuchhigherlevelofbrai
AyearhaspassedsinceChile’s33trappedminerswerehauledtofreedomin
(1)Lisabeganwalkingupthesteephillleadingfromthegroupofshackswhe
Openingwithtributestojazz-agedivaslikeBessieSmithandclosingwithKoko
根据新知识与原有认知结构的关系,知识的学习可以分为_____、_____和___
在私募机构资产管理业务中,非公开募集基金应当向合格投资者募集,合格投资者累计不得
选择压缩对象时宜在关键工作中考虑下列因素( )。 A、缩短持续时间对质量和安
有助于防止动脉粥样硬化的脂蛋白是 A.乳糜微粒B.极低密度脂蛋白C.低密度脂蛋
以英文字母DLa记录的窝洞是A.远中唇面洞 B.颊面洞 C.远中面洞 D.
2017年1月,我国信息产业主管部门发布《信息通信行业发展规划(2016-202
最新回复
(
0
)