首页
登录
职称英语
Bank of America has agreed to pay 17 billion dollars because it______. [br] [or
Bank of America has agreed to pay 17 billion dollars because it______. [br] [or
游客
2024-09-20
59
管理
问题
Bank of America has agreed to pay 17 billion dollars because it______. [br]
Bank of America has agreed to pay almost 17 billion dollars for selling toxic mortgage loans that helped trigger the financial crisis in 2008.(4)The bank was accused of misleading investors into buying mortgage-backed securities that the soldiers saved for investments and led to billions of dollars of losses. The US Attorney General Eric Holder said it was the largest deal the Justice Department has ever reached with a bank. "I want to be very clear, the size and the scope of this multi-billion-dollar agreement goes far beyond the cost of doing business.(5)This outcome does not preclude any criminal charges against the bank or its employees, nor was it inevitable. Over these last few weeks, this case would be resolved out of court. "
选项
A、avoid criminal charge
B、do business with Justice Department
C、go to the court to resolve the case
D、sue its employees for the case
答案
A
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。由句(5)可知,法庭的裁决并不排除对银行或其雇员进行任何刑事指控,但这也不是不可避免的。在最后几周,这个案件会在法庭外解决。故A为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3766278.html
相关试题推荐
Themandoesn’twanttogotouniversitybecause______.[originaltext]W:Areyou
InAmerica,thetraditionaltimeforgraduationsisin______.[br][originaltex
Originally,USgeneralelectionswereheldinearlierNovemberbecause______.[b
BankofAmericahasagreedtopay17billiondollarsbecauseit______.[br][or
BankofAmericahasagreedtopay17billiondollarsbecauseit______.[original
What’sthemainreasonforAmericanstogotothemovies?[br][originaltext]
American’sPersonality[audioFiles]2016m3x/audio_ezfj_014_20162[/audioFiles]
AmericanChildrenRaising[audioFiles]2016m3x/audio_ezfj_013_20162[/audioFiles]
WhatisthemainideaofMr.Obama’splanforcuttingAmerica’shugebudgetdefi
Before1850s,whatwasanAmericancollegeusedfor?[br][originaltext]Bef
随机试题
Aswecannolongerwaitforthedeliveryofourorder,wehaveto______it.A、p
Declininghouseprices,risingjoblayoffs,skyrocketingoilcostsandamajo
Thedreamoflostinnocencerecoveredinagoldenfuturealwayshauntsthei
AccordingtoSeanGallagher,oneofthereasonsforhiscompanytochoosethesi
Probablyforaslongastherehavebeensalesforces,managershavesought
消防机构对某总建筑面积为25000㎡的地下商场进行防火检查,发现该商场局部通过防
用药后产生眩晕应该A、使用加湿器或雾化器 B、食物中不要放盐 C、喝大量的水
母线送电时,宜先投入(),再送馈线;停电操作顺序与此相反。馈线$;$主变压器
战国时期最有实力的七个诸侯国家被称为“战国七雄”,他们分别是( )。A.齐、魏
关于借贷记账法的说法,错误的是()。A.以“借”“贷”作为记账符号,反映各
最新回复
(
0
)