首页
登录
职称英语
Attila Andics found out that humans and dogs have similar______. [originaltext]
Attila Andics found out that humans and dogs have similar______. [originaltext]
游客
2024-09-20
72
管理
问题
Attila Andics found out that humans and dogs have similar______.
Research fellow Attila Andics says it helped them better understand the dogs’ relationship with humans.(1 - 1)" We have known for a long time that dogs and humans share similar social environment, but now our results show that dogs and humans also have similar brain mechanisms to process social information." said Andics.
(2)After training 11 dogs to stay motionless while their brains were scanned. the researchers checked their responses of nervous system to about 200 emotionally significant sounds, from whining and crying to playful barking and laughing. They then compared the responses from human subjects.(1 - 2)They found striking similarities. Andics says it opens new possibilities for research.
选项
A、nervous systems
B、social relationships
C、nervous responses to some social information
D、brain mechanism to recognize similar sounds
答案
C
解析
本题考查对新闻内容的理解。由句(1—1)和(1—2)可知,狗和人有相似的处理社交信息的大脑机制。狗和人对社会信息的神经反应有惊人的相似之处。故C为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3766159.html
相关试题推荐
Whomhasthemantalkedwithabouthiscareer?[br][originaltext]M:IwishIw
Whomhasthemantalkedwithabouthiscareer?[originaltext]M:IwishIwereas
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Excuseme.I’mloo
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Excuseme.I’mloo
Whycan’tDoncalltheprofessorhimself?[br][originaltext]M:MathDepartment
Whycan’tDoncalltheprofessorhimself?[originaltext]M:MathDepartment.Dr.
Accordingtotheconversation,PaulameetswithJimto______.[originaltext]M:H
Wherewillthewomanspendherweekend?[originaltext]M:Youmentionedthatyou
HowmanypeoplewerekilledintheSouthernOaxacastate?[originaltext](29)
What’sthemainideaofthenewsitem?[br][originaltext](27)Liftoffofth
随机试题
ThestylisticinnovationinpainingknownasImpressionismbeganinthe1
A.serveB.sponsoredC.profitsD.principlesE.developingF.understa
[originaltext]W:Paul,youaremovingtoNewYork?M:Yeah.W:Why?M:(6)Becaus
我国新闻媒介开展新闻批评的方针被概括为“开”、“好”、“管”,其中“开”指的是(
世界上第一本以“教育心理学”命名的书是1877年( )出版的《教育心理学》。A
1894年7月2日,一商行在《天津早报》中登有一则广告:“本行新到洋醋、东洋竹篮
合规文化不要求建立()。A.清晰的责任制 B.清晰的问责制 C.升迁机制
市场风险是(),而蒙受经济损失的可能性。A、金融市场主体发生意外变动 B
下列关于粉喷桩施工规定的说法,错误的是()。A.施工钻进过程中应保持连续喷射压
男婴,3个月。出生体重2.8kg,母乳喂养,未添加辅食,食欲好。自出生至今大便6
最新回复
(
0
)