首页
登录
职称英语
What is this news item mainly about? [br] [originaltext] Research into the i
What is this news item mainly about? [br] [originaltext] Research into the i
游客
2024-09-20
74
管理
问题
What is this news item mainly about? [br]
Research into the icecap of North Pole has found that it is melting so quickly that the Arctic Ocean could lose most of ice during summer time in as little as ten years. Scientists of Cambridge University say recent expedition to the Arctic led by explorer Pen Hadow found ice was much thinner than expected and less dense, making vulnerable to rapid melting. Mr. Hadow said the finding should act as a wake-up call.
The long-term view for the global community, this is definitely not good news. But if we can see this for what it is which is the biggest visual cue that we are going to get to manage our relationship with the planet better, then that is a good thing.
选项
A、people maintain the harmony between the human and the earth.
B、people in the global village could do something to stop ice from melting.
C、the researchers in Cambridge University could do more researches.
D、there is more and more concern and attention on global community.
答案
A
解析
细节题。新闻中指出,从长远来看,对于地球村来说这绝对不是个好消息。但是,如果我们能把这件事看成对我们最重要的提示:设法更好地处理人类和地球关系的话,那将是一件好事。故正确答案是A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3765893.html
相关试题推荐
Howmanymajorgeneralswerekilledintheattack?[originaltext]Fifty-seven
Accordingtothenews,mostofthevictimswere[br][originaltext]Fifteen
Whatisthethemeofthepresident’sspeech?[br][originaltext]Duringasp
Accordingtothenews,it’sNOTriskytoinvestyourmoneyon[originaltext]
Whydoesthemanbuyasweaterwhichhedoesn’tlike?[br][originaltext]M:Wha
Whydoesthemanbuyasweaterwhichhedoesn’tlike?[originaltext]M:Whatdoy
Whichstatementbestdescribestheman?[br][originaltext]M:Hi,honey!What’s
Whichstatementbestdescribestheman?[originaltext]M:Hi,honey!What’sgoing
Whydoesthewomanfeeldesperate?[br][originaltext]W:Goodmorning,Dr.Smit
Whydoesthewomanfeeldesperate?[br][originaltext]W:Goodmorning,Dr.Smit
随机试题
Expertsestimatethatsomewherebetween【B1】______and【B2】______ofeverythingw
[originaltext](I—Interviewer;D—David)I:Whicharea,ofalltheonesthat
Theysaidinterestshallbedividedinto5partsanddistributedasfollows.A、他们
下列各项不属于常见的契约式战略联盟形式的是( )。A.产品联盟 B.营销联盟
心理咨询与心理治疗都涉及一些重要的哲学问题。其中人性观是非常重要的一个方面,以下
关于债的法律关系,正确的表述是( )。A.债权人是特定的,债务人是不特定的
下列哪个房间可不设机械排风?()A.公共卫生间 B.高层住宅暗卫生间 C
请根据下图所提供的信息回答问题: 请仔细观察下图,左侧Y轴表示各专业招聘人数
引起肝性脑病最常见的原因是( )。A.严重胆道感染 B.妊娠急性脂肪肝 C
决定质押率的主要因素包括()。A:质物适用性、变现能力B:质物价值变动趋势C
最新回复
(
0
)