首页
登录
职称英语
The WHO is worried about [br] [originaltext] The World Health Organization s
The WHO is worried about [br] [originaltext] The World Health Organization s
游客
2024-09-19
56
管理
问题
The WHO is worried about [br]
The World Health Organization says it is worried people may stop eating chicken because of the growing concern about bird flu. During the mad cow scare, sales of beef plummeted. WHO spokesman Ian Simpson tells VOA there is no need to panic. "At this stage, there is no evidence of anyone having become sick, anyone becoming infected with avian influenza as a result of eating properly cooked, properly prepared meat and egg from poultry. So, there is no reason to stop eating chicken. There is no reason to stop eating eggs. But, there is every reason to insure that any chicken meat, any poultry meat or any eggs that are consumed are properly prepared and properly cooked." The World Health Organization says thorough cooking will kill any virus, including the deadly H5N1 strain of avian flu. Eggs from sick birds could also contain the virus. So, the World Health Organization advises people from affected areas not to eat raw or undercooked eggs. The U.N. health agency says birds from diseased flocks should not enter the food chain, and infected birds should not be used for animal feed. But, the World Health Organization says consumers run no risk of getting the virus through handling or eating poultry in areas where there is no bird flu outbreak.
选项
A、No evidence shows that people may become sick because of eating properly cooked poultry.
B、Consumers may run risk of getting the virus through handling or eating poultry in areas where there is no bird flu outbreak.
C、Thorough cooking will kill any virus, including the deadly H5N1 strain of avian flu.
D、Infected birds should not be used for animal feed and should not enter the food chain.
答案
B
解析
细节判断题。世界卫生组织说,在那些还没有禽流感爆发的地区,消费者处理或食用家禽没有感染病毒的风险。B说这样可能有感染的风险,与原文不符,故选项B正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3765478.html
相关试题推荐
Whatwasthewoman’sproblem?[originaltext]M:Hi,how’syourwriting?W:Ihave
Whatarethespeakersdiscussing?[originaltext]M:Hi,Maria,what’sup?W:Well
Whatistherelationshipbetweenthetwospeakers?[br][originaltext]W:Whydo
Whatistherelationshipbetweenthetwospeakers?[originaltext]W:Whydoyout
WhichofthefollowingdetailsaboutthenewsisINCORRECT?[originaltext]Fe
TheWHOisworriedabout[originaltext]TheWorldHealthOrganizationsaysit
WhatisthebiggestchallengeinbirdflucontrolinIndonesia?[originaltext]
CheneysaidtheU.S.isstronglycommittedto[br][originaltext]Cheneytra
CheneysaidtheU.S.isstronglycommittedto[originaltext]Cheneytraveled
WhydomostAmericansknowthegartersnakes?[br][originaltext]Weoftenp
随机试题
Labelthemapbelow.Writethecorrectletter,A-E,nexttoquestions16-20.[im
[originaltext]M:Goodmorning.You’reMs.Clay,right?Dositdown,please.Now
下列药剂属于均相液体药剂的是A:普通乳剂 B:纳米乳剂 C:溶胶剂 D:低
A.0.5 B.0 C.-1 D.-2
微棱镜型反光膜所有光线都从微棱镜的3个面反射出去。
某投资者欲通过蝶式套利进行玉米期货交易,他买入2手1月份玉米期货合约,同时卖出5
龟甲的药用部位是A.胆结石B.背甲及腹甲C.鳞甲D.未骨化的密生茸毛的幼角E.干
未加装气水分离装置的气动操动机构应(____)手动排水,当发现有(____)排出
书店老板耿某向初中生小刘出售色情书刊,耿某这种做法违反了()A.《中华人民共和
甲、乙、丙、丁四人对四个抽屉中的物品进行预测。甲:有些抽屉中没有书本;乙:所有抽
最新回复
(
0
)