首页
登录
职称英语
My mother’s parents came from Hungary, but my grandfather was educated in Ge
My mother’s parents came from Hungary, but my grandfather was educated in Ge
游客
2024-09-19
55
管理
问题
My mother’s parents came from Hungary, but my grandfather was educated in Germany. It seems he was able to hold a conversation in nine languages, but was most comfortable in German. Every morning, he read the German language newspaper, which was American owned and published in New York.
My grandfather was the only one in his family to come to the United States. He still had relatives living in Europe. When the first World War broke out, he lamented(哀叹)the fact that if my uncle, his only son had to go, it would be cousin fighting against cousin. In the early days of the war, my grandmother begged him to stop taking the German newspaper and to take an English language paper, instead. He sneered at the idea, explaining that the fact that it was in German did not make it a German newspaper, but only an American newspaper, printed in German. But my grandmother insisted, if only that the neighbors not see him read it and think he was German. So, under duress, he finally gave up the German newspaper.
One day, the inevitable happened and my Uncle Milton received his draft notice. My grandparents were upset, but my mother, his little sister was excited. Now she could brag about her soldier brother going off to war. My uncle, realizing how he was regarded by his ten-year-old sister and all of her friends, went out and bought them all service pins, which meant that they had a loved one in the service. When the day came for him to leave, his whole regiment left together from the same train station. There was a band playing and my mother and her friends came to see him off. Each one wore her service pin and waved a small American flag, cheering the boys, as they left.
The moment came and the soldiers, all rookies(新兵), none of whom had had any training, but who had nevertheless all been issued, uniforms, boarded the train. The band played and the crowd cheered. Although no one noticed, I’m sure my grandmother had a tear in her eye for the only son, going off to war. The train groaned as if it knew the destiny to which it was taking its passengers, but it soon it began to move. Still cheering and waving their flags, the band still playing, the train slowly departed the station.
It had gone about a thousand yards when it suddenly ground to a halt. The band stopped playing, the crowd stopped cheering. Everyone gazed in wonder as the train slowly backed up and returned to the station. It seemed an eternity until the doors opened and the men started to file out. Someone shouted, "It’s the armistice(停战协议). The war is over." For a moment, nobody moved, but then the people heard someone bark orders at the soldiers. The men lined up formed into two lines, walked down the steps and, with the band in tow, playing a Sousa march, paraded down the street, to be welcomed home by the assembled throng. As soon as the parade ended they were, immediately, gathered out of the army. My mother said it was a great day, but she was just a little disappointed that it didn’t last a tiny bit longer. The next day my uncle returned to his job, and my grandfather resumed reading the German newspaper, which he read until the day he died. [br] My uncle bought the service pins in order to______.
选项
A、show off his honor as a new soldier
B、encourage his family with patriotism
C、delight his little sister and her friends
D、comfort his sorrowful parents
答案
C
解析
细节题。根据题干关键词service pins定位至第三段。该段提到小妹妹对哥哥即将入伍感到很兴奋,希望能借此夸耀一番,而service pins恰恰可以拿来炫耀,能够满足小妹妹的心愿,可见能够取悦她,故[C]为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3764915.html
相关试题推荐
Whatdoestheconversationimplyaboutthemother?[br][originaltext]M:Timet
Whatdoestheconversationimplyaboutthemother?[originaltext]M:Timetoeat!
Itisadvisablethattheworkingmother______abalancebetweenworkandfamilyl
Whatdoes"Hisparentsaredeadagainstthetrip"mean?A、Hisparentsaredeadbe
NamesinAmericaMostparentsintheUnitedStatesgivetheir【T1】______a
NamesinAmericaMostparentsintheUnitedStatesgivetheir【T1】______a
NamesinAmericaMostparentsintheUnitedStatesgivetheir【T1】______a
NamesinAmericaMostparentsintheUnitedStatesgivetheir【T1】______a
NamesinAmericaMostparentsintheUnitedStatesgivetheir【T1】______a
NamesinAmericaMostparentsintheUnitedStatesgivetheir【T1】______a
随机试题
Salesmendependupontheperson-to-personapproachintryingtopersuadecon
Thecomputerrevolutionmaywellchangesocietyas______asdidtheIndustrial
[originaltext]M:Soyouaregoingtobewritingfortheschoolnewspaper?W:Ye
Whatisthequestionthespeakertriestoanswer?Howto______inajobintervie
建立以美术教师自评为主,( )等共同参与的评价制度。A.自评、他评、教师评、座
以下选项均是由四个三角形和三个正方形组成,无法折叠成左图所示立体图形的是: A
若2016年1月网购固定篮子价格指数为100,则当年12月该指数约为:A
某学校开发了一门介绍当地风俗产物与人物的课程,该课程属于()。A.地方课程
在建设工程进度监测过程中,定期收集进度报表资料情况属于()的主要方式。A.
医疗机构的责任疫情报告人是A.感染科科长 B.院长 C.主管医师 D.专门
最新回复
(
0
)