首页
登录
职称英语
[originaltext]W: OK, Simon,(1)let’s go out for dinner. I’m really hungry.M: Ye
[originaltext]W: OK, Simon,(1)let’s go out for dinner. I’m really hungry.M: Ye
游客
2024-09-16
49
管理
问题
W: OK, Simon,(1)let’s go out for dinner. I’m really hungry.
M: Yeah, OK. Me too. I wonder if there are any good restaurants around there. Have you got any good ideas?
W: Well, there are a few restaurants around my house. Um, there’s an Italian restaurant. There’s a grilled chicken restaurant. Also there is a fish restaurant, and a family diner. So many good choices, right?
M: Family diner. What’s that?
W:(2)The family diner is one of those restaurants where they serve many types of food. For example, they have noodles, pasta, hamburgers as well as salad. Pretty much anyone in the family could order what he wants. They have desserts, things like that.
M: Well, that makes sense. That’s why it’s called a family diner, or family restaurant because I guess everyone in the family will be happy if they eat there.
W: That’s right. To tell you the truth, my family always orders food there: it is so popular with people in the neighborhood.
M: That will be a good choice. But I want to try something new, you know, different from what we eat every day. By the way, you said Italian restaurant just now, right?
W: Ah, yeah, there’s an Italian restaurant. It’s a very small family-owned Italian restaurant. They have really good pasta, fresh salad and things like that. They always have really good specials. The only problem is it’s really crowded and it’s a little bit expensive because it’s very popular.
M: Oh, really? Do they have pizza? I like pizza.
W: Actually, they don’t have pizza. They only have pasta.
M: OK. What a pity!(3)But I would rather go to another restaurant if there is not any pizza in the Italian restaurant.
W: Of course, there are still some other choices. There’s also a fish restaurant and there’s a grilled chicken restaurant. Grilled chicken. That’s pretty general.
M: How do they serve that?
W: Well, actually, it’s not a restaurant. This guy has a small stand, a very small area, and there are some small tables in front of it, and he just grills chicken, kind of on the street, and then he has little tables in front of his booth or stall and you eat chicken there. But the price is good.
M: Oh, that sounds really cool. But I wonder if it is clean enough.
W: Oh, I understand what you are worried about. But to tell you the truth, the guy is really considerate and careful enough. He always makes sure that everything is clean and safe. I have been there several times. Nothing terrible has happened to me. Don’t worry!
M: Really? Well, that’s all right.
W: Yeah, yeah, and they have beer, too.
M: Oh, yeah. I like beer.
W: Cool. Let’s go.
M: OK.
1. What do the speakers decide to do?
2. What do we know about the family diner?
3. Why does the man refuse to go to the Italian restaurant?
4. Which is NOT true about the grilled chicken restaurant?
5. What does the man worry about the grilled chicken restaurant?
选项
A、It is an outdoor stand.
B、People stand to eat.
C、The food is cheap.
D、The beer is served.
答案
B
解析
本题考查细节。由句(4—1)可知,烤鸡铺不是饭店,只是个小摊位,摊位前有几张小桌子,摊主就这样在街上烤鸡,你可以在摊前的小桌子上吃东西,但是食物的价格便宜,故排除A和C;由句(4—2)可知,烤鸡铺还供应啤酒,故排除D。因此B为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3761279.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hey,Sue.Didyoucatchthegamelastnight?W:Uh...whatgame
[originaltext]M:Hello,TomGrossman’soffice.HowmayIhelpyou?W:Hi,Tom.
[originaltext]M:Hello,TomGrossman’soffice.HowmayIhelpyou?W:Hi,Tom.
[originaltext]M:Hello,TomGrossman’soffice.HowmayIhelpyou?W:Hi,Tom.
[originaltext]W:Oh,Simon,Iseeyouhavetoday’spaper.M:Yes,Ireadthepa
[originaltext]W:Oh,Simon,Iseeyouhavetoday’spaper.M:Yes,Ireadthepa
[originaltext]W:OK,Simon,(1)let’sgooutfordinner.I’mreallyhungry.M:Ye
[originaltext]W:OK,Simon,(1)let’sgooutfordinner.I’mreallyhungry.M:Ye
[originaltext]M:Hi,Linda!Ihaven’tseenyouforalongtime.Whathaveyoub
[originaltext]M:Hi,Linda!Ihaven’tseenyouforalongtime.Whathaveyoub
随机试题
Labelthemapbelow.Writethecorrectletter,A-l,nexttoquestions15-20.[im
Accordingtothepassage,whichofthefollowingisNOTlikelytobeprovidedby
[originaltext][16]America’snationalsymbol,thebaldeagle,almostwentextin
Thefirst10monthsoflastyearsawmorethan270,000Chineseworkersgoing
下述关于人格的描述哪一个最为准确?()A.人格稳定性受到性别与社会经济地位的影
对生理性贫血叙述,正确的是()A.生后6个月最常见 B.血红蛋白低
在估算教育费用的增长时,一般在通货膨胀率上加上()个百分点。A.1~3
根据诉讼时效法律制度的规定,下列请求权中,适用诉讼时效规定的有( )。A.向特
在建设工程进度计划的表示方法中,与横道计划相比,网络计划的优点是能够()。A.直
在允许分区设置水箱的各类高层建筑中,分区并联给水方式被广泛采用,其特点有()。A
最新回复
(
0
)