首页
登录
职称英语
(1)Until recently, women in advertisements wore one of three things—an apron
(1)Until recently, women in advertisements wore one of three things—an apron
游客
2024-09-16
37
管理
问题
(1)Until recently, women in advertisements wore one of three things—an apron, a glamorous dress or a frown. Although that is now changing, many women still feel angry enough to deface offending advertisements with stickers protesting, "This ad degrades women." Why does this sort of advertising exist? How can advertisers and ad agencies produce, sometimes after months of research, advertising that offends the consumer?
(2)The Advertising Standards Authority(the body which deals with complaints about print media)is carrying out research into how women feel about the way they are portrayed in advertisements. Its conclusions are likely to be what the advertising industry already knows: although women are often irritated by the way they are seen in ads, few feel strongly enough to complain.
(3)Women are not the only victims of poor and boring stereotypes—in many TV commercials men are seen either as useless, childish fools who are unable to perform the simplest household tasks, or as inconsiderate boors, permanently on the lookout for an escape to the pub. But it is women who seem to bear the brunt of the industry’s apparent inability to put people into an authentic present-day context.
(4)Yet according to Emma Bennett, executive creative director of a London advertising agency, women are not infuriated by stereotypes and sexist advertising. "It tends to wash over them; they are not militant or angry—they just find it annoying or tiresome. They reluctantly accept outdated stereotypes, but heave a sigh of relief when an advertisement really gets it right." She says that it is not advertising’s use of the housewife role that bothers women, but the way in which it is handled. "Researchers have often asked the wrong questions. The most important thing is the advertisement’s tone of voice. Women hate being patronized, flattered or given desperately down-to-earth common sense advice."
(5)In the end, the responsibility for good advertising must be shared between the advertiser, the advertising agency and the consumer. Advertising does not set trends but it reflects them. It is up to the consumer to tell advertisers where they fail, and until people on the receiving end take the business seriously and make their feelings known, the process of change will remain laboriously slow. [br] What do women usually do with advertisements that offend them?
选项
A、They are irritated and tend to bring lawsuits against the advertisements.
B、They are indignant and tend to strongly object to the advertisements.
C、They are angry and tend to refuse to buy the products.
D、They are upset and tend to feel ashamed of the images.
答案
B
解析
第1段第2句描述了女性对使她们感到不快的广告的态度:angry,但仅此而已,原文没有提到她们是否会诉诸法律(A),或罢买相关产品(C),也没有提到她们会感到ashamed(D),因此,本题应选B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3759918.html
相关试题推荐
Inthemidstofthelumberingeurocrisis,internationallendersrecentlyur
ItissaidthatDaVinciisaversatilemanwhoisgoodatmanythings.Theunde
Recently,aprestigiousuniversityassigneduniversitydormitorybasedonse
Therewassnoweverywhere,sothattheshapeofthingswasdifficultto______.A、
[originaltext]W:Hello,Tod!How’sitgoingrecently?M:Hi,Julia!Nicetosee
[originaltext]W:Hello,Tod!How’sitgoingrecently?M:Hi,Julia!Nicetosee
[originaltext]W:Hello,Tod!How’sitgoingrecently?M:Hi,Julia!Nicetosee
[originaltext]W:Hello,Tod!How’sitgoingrecently?M:Hi,Julia!Nicetosee
[originaltext]W:Hello,Tod!How’sitgoingrecently?M:Hi,Julia!Nicetosee
Therewassnoweverywhere,sothattheshapeofthingswasdifficultto______.A、
随机试题
【B1】[br]【B7】A、handsB、MindC、earsC考查根据上下文填词的能力。听得很清楚,表明耳朵没有题题。
Naturallytheyoungaremoreinclinedtonoveltythantheireldersanditi
[originaltext](22)Askayoungchild"Howwasschooltoday?"andyou’relike
[originaltext]Theworld’spopulationcontinuestogrow.Therenowareabout
明确业务基本事项的目的是对评估业务( )等进行必要的了解,为确定是否承接相关业务
C样式类。每行每列都只有一个轴对称图形。注意图形中部的蝴蝶状图案的对称性。第一行的第三个图形、第三行的第一个图形均为轴对称图形,问号处应填入一个轴对称图形,选
生产岗位技能规范不包含( )内容。A.应知 B.操作 C.应会 D.工作
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
A.口服吸收良好,生物利用度100% B.生物利用度20%~36%,食物能促进
根据证券法律制度的规定,关于上市公司收购制度,下列表述错误的是( )。A.投资者
最新回复
(
0
)