首页
登录
职称英语
(1)The government and Microsoft plan to sell around the world Britain’s new
(1)The government and Microsoft plan to sell around the world Britain’s new
游客
2024-09-15
53
管理
问题
(1)The government and Microsoft plan to sell around the world Britain’s new system for online transactions between citizens and government after its successful launch in the UK. A key step in the government’s $1.4 billion e-government program has seen online payment for the Inland Revenue’s pay-as-you-earn scheme, some Customs and Excise value added tax procedures, and claims for European Union subsidies for farmers all go live in the past month. At a presentation in Seattle today, Bill Gates, Microsoft’s co-founder and chairman, will demonstrate the British system to 400 government officials from 80 countries to show how citizens and businesses can interact with government over the Internet.
(2)"Although some US states are using leading edge technology, Europe in general, and the UK in particular, is well ahead in implementing e-government initiatives. It should put the citizen at the center of government," says Davide Vigano, general manager of public sector at the software group. "The projects have been implemented in just 15 weeks using Microsoft’s net technology," said Andrew Pinder, the government’s e-envoy. "This is a key piece of infrastructure, brought in on time and on budget," he said.
(3)The secure transaction technology is to be rolled out through about 200 central government departments and agencies and 482 local government institutions over the next five years in the drive to have all of the government online by 2005. The successful implementation is a coup for Microsoft which is trying to build up its enterprise software business and has targeted e-government. It has about 1,000 staff dedicated to government business.
(4)"This is a milestone for Microsoft," said Barry Goffe, group manager, net enterprise solutions at the Redwood, Washington state-based company. "Two years ago, when the technology for successful integration did not exist, we would have walked away." The hardware was supplied by Dell, and the servers are managed by Cable and Wireless. The technology is based on XML, a new language protocol that allows information to be labeled and then easily exchanged between computers on different platforms. "People want to hang on to their legacy systems which have been massive investments, but integrating these has proven difficult and expensive in the past. It’s astonishing how the friction has been wiped out by XML, which reduces paperwork, reduces complexity and slashes costs," said Mr. Goffe. [br] Two years ago, the e-government program was still impossible due to the lack of ______.
选项
A、advanced hardware
B、efficient servers management
C、the language protocol XML
D、research funding
答案
C
解析
根据题干中的Two years ago定位到最后一段第2句。该句提到两年前the technology for successful integration还未问世,这种技术的具体名字在第4句提到:XML。第4句和最后一句都表明XML可以将已有的技术(A和B,可在该段第3句找到)融合在一起,使到整个e—government program得以实施,综上所述,符合题意的是C。该段最后两句都提到了在没有XML前,将已有技术融合在一起的费用“很高”,但“费用高”不等于“缺乏资金”,故D不正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3759767.html
相关试题推荐
PASSAGETHREE[br]WhichcountryownedtheHMSOntariobeforeitsank?Britain.文章
StrikesanddemonstrationsinGermany,BritainandFrancehelpedtomakethe
StrikesanddemonstrationsinGermany,BritainandFrancehelpedtomakethe
StrikesanddemonstrationsinGermany,BritainandFrancehelpedtomakethe
StrikesanddemonstrationsinGermany,BritainandFrancehelpedtomakethe
(1)Almost60%offive-year-oldsinsomeofBritain’spoorestareasdonotre
(1)GrowingupasanAsianinBritainismuchmorethanaquestionoffacing
(1)GrowingupasanAsianinBritainismuchmorethanaquestionoffacing
PASSAGETHREE[br]What’sBritain’sConservatives’attitudetowardsfor-profits
Thegovernmenthaslauncheditsconsultationonbettermeasuresofchildpov
随机试题
[img]2016m1x/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0001_20161051[/img][br][originaltext](A)A
说明:请以学生会的名义于2006年5月15日拟订一个晚会通知。主题:外国语学院毕业晚会时间:2006年6月3日(星期六)晚七点地点:礼堂
Eachandeveryoneofusisresponsibleforthegreenhousegaseswesendin
Ihavebeeninstructedbymyagentthatyouowemefivedollars.A、我被我的代理告知你还欠我五美
【教学过程】 (一)创设情景,导入新课 教师播放事先做好的生日贺卡动画,让学生欣赏动画。并提出一个问题“要完成这个生日贺卡的制作,需要我们事先确定哪些内
搭便车现象是对下列()的一种形象的比喻。A.社会福利问题 B.市场失灵问题
智能制造以智能工厂为发展方向,开展智能制造试点示范,加快推动云计算、()智
按时出席宴请是礼貌的体现,一般可按规定时间提前或延后不超过( )分钟到达。A.
分离挥发油(乙醚中)的酚性成分宜选用A:碳酸钠 B:氢氧化钠 C:氢氧化钙
( )是保证培训课程的设计实现理想目标的根本保证。A.培训技术的选择 B.培
最新回复
(
0
)