首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Emily, I know you’ve been the victim of a crime.W: Unfortunat
[originaltext]M: Emily, I know you’ve been the victim of a crime.W: Unfortunat
游客
2024-09-08
61
管理
问题
M: Emily, I know you’ve been the victim of a crime.
W: Unfortunately, yes. Once I was mugged by some young kids.
M: What happened?
W: I was going home late at night, and I couldn’t see a single person on the street. And it was winter, oh: it was so cold, so I had my scarf wrapped around my face. And suddenly I walked straight into three guys: they looked about 14 or 15. And they said something threatening, like "give us all your money, or I’m going to kill you." I looked at them, because they looked so young, and I was thinking, "What on earth were you doing?" They said blablabla, and I said, "Listen, it’s very cold. Give me a second. I have to take off my gloves."
M: You must be really scared.
W: Well I opened my purse and all I had got was a few dollars. I was so nervous that I said, "Here it is." And they said, "Four dollars?" "Yeah, it’s four dollars." And they said, "That’s all you have?"
M: So, so then what happened?
W: Well, I gave them money, and I just went home. But I felt so bad when I was walking down the street. You know I really had mixed feelings about it. I wanted to say "Guys, what are you doing? You know, go home, you are ruining your lives." And I think, "Why are those kids on the street doing things they are not supposed to do? Something stupid, really stupid. That could lead to something worse."
M: Why do you think kids get involved in stealing?
W: I don’t know, I mean it was only four dollars. You look at kids getting involved in this kind of small crime, and you think, "Who is responsible?" I don’t know what they were doing out on the street at that time of night.
M: Did you report the crime?
W: No, I didn’t. Kids like that don’t need prosecuting, and they need parenting. They need someone to put them on the right path. These kids really need, you know, help.
M: In what way?
W: Well, kids are so vulnerable. They have to have a lot of supervision. There are kids hanging on the street doing things they are not supposed to do. I think if these kids have more self-esteem, they wouldn’t behave in that way. We have to find ways to help these kinds of kids have good futures, and then they wouldn’t commit crimes.
1. In what way has Emily been the victim of a crime?
2. When did the crime occur?
3. What amount of loss did she suffer in the crime?
4. What did she do after the crime occurred?
5. What did she think about those who committed the crime?
选项
A、They need prosecuting.
B、They have to be punished.
C、They should get supervision.
D、They must be held responsible.
答案
C
解析
本题问女士对犯罪的人的看法。女士说孩子是易受攻击的,他们要有很多监督。C项中的get supervision是对have a lot of supervision的同义替换,故正确。A“他们需要起诉”是女士否定的。女士没有提到B“他们必须受到惩罚”和D“必须承担责任”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3748935.html
相关试题推荐
PASSAGEFOURClaims.从文章第五段第四、五句“Claimsarepaidquicklysovictimscanrecoverfa
[originaltext]M:Hey,Sue.Didyoucatchthegamelastnight?W:Uh...whatgame
[originaltext]M:Itistheseasonforthousandsofnewcollegegraduatestofin
[originaltext]W:(6)Choosingtheperfectpresentforyourlovedonescanbest
[originaltext]M:(1)Hello!IsthatEYGCompany?W:Yes.SusanBrownisspeakin
[originaltext]M:Hi,Katie.Howareyou?W:I’mdoinggood,andyouAlex?M:I’
[originaltext]W:Hello,Patrick.Whatareyoubusydoing?M:Nothingserious.W
[originaltext]W:Well,heisthesecondrichestmanintheworld,butitmayno
[originaltext]M:Madam,canIhelpyou?W:Yes.I’dliketobooktwoseatstoA
[originaltext]W:Hey,Tom.Gotasecond?M:Sure,what’sup?W:(6-1)Thecompa
随机试题
Wewillneverfailto______whatourparentsexpectofus.A、liveonB、livewith
A.acquiringB.capacityC.consequentlyD.constantE.continuous
Threehundredyearsagonewstravelledbywordofmouthorletter,andcirculate
近年来,随着中国政治及经济实力的不断提升,学中文的外国人越来越多。据统计,全球约有三千万人正在学习中文,而这一人数还在不断增加。在加拿大,虽然觉得汉语十
Directions:HelpingothersinneedhasbeenregardedasoneofvirtuesinCh
按照心理测量的特征可把心理测验分为_____和_____。
共用题干 第一篇ADebateontheEnglishLanguag
企业委托外单位加工存货发生的下列各项支出中,应计入收回的委托加工存货入账价值的有
男,50岁。乙型肝炎病史30年,腹胀,乏力。双下肢水肿伴尿少1个月。B超:肝脏回
下列关于氟喹诺酮类药物的药理学特性描述错误的是A、口服吸收好 B、体内分布较广
最新回复
(
0
)