首页
登录
职称英语
Rich Americans are willing to take conspicuous consumption to new heights by
Rich Americans are willing to take conspicuous consumption to new heights by
游客
2024-08-30
46
管理
问题
Rich Americans are willing to take conspicuous consumption to new heights by spending big bucks to fly into space, including paying 100,000 for a 15-minute trip into the heavens, according to a poll released on Monday.
Possibly bored by the banal baubles (老套的小玩意) of mundane Mother Earth or inspired by the dashing derring-do of such pioneers as first American in space Alan Shepard and first millionaire in space Dennis Tito, the poll says 7 percent of rich Americans would pay 20 million for a two-week orbital flight and 19 percent would pay 100,000 for 15-minute sub-orbital flight.
The poll by Zogby International was commissioned by Futron Corp., a Maryland aerospace consulting group which has a 1.8 million contract with NASA to explore the commercial applications of space travel, including what space tourism could look like in the next 20 years.
Zogby International conducted telephone interviews with 450 Americans whose yearly incomes exceed 250,000 or whose net worth exceeds 1 million. The polls, conducted in January but only released Monday, has a margin of error of plus or minus 4.7 percent.
Futron’s NASA project program manager Derek Webber said, "We commissioned this survey in order to get an idea of what rich people think and not the man in the street who loves the idea of going into space but can’t afford it."
He added, "We are saying these trips will cost a minimum of 100,000 for a 15-minute trip, which was the amount of time the first American in space, Alan Shepard, had and for that you get to feel space weightlessness and see the world from up there." That trip would take a tourist 50 miles (80 km) into space.
Webber said a surprising 7 percent of the wealthy polled said they would be willing to take a two-week flight to an orbiting space station, paying the 20 million that the Russians charged the two pioneering space tourists who have already made the trip, South African Mark Shuttleworth and American Dennis Tito.
If the price dropped to million, 16 percent of those surveyed would be interested.
Space tourists would have to meet medical standards and only be able to go to the International Space Station.
N Sync singer Lance Bass is currently undergoing tests to see if he could become the third space tourist. He wants to become the first entertainer in space. [br] What does the Futron Corp want to find out by the poll?
选项
A、Whether space travel will be profitable.
B、Whether space travel is technically practicable.
C、What the public think about space travel.
D、What cost people would pay for space travel.
答案
A
解析
第3段中的to explore…表明Futron公司的民意调查的目的,结合该段末的space tourism可以推断A为本题答案。原文没有从技术上讨论space travel的可能性,因此B不正确;第5段表明该民意调查的受试者是有钱人,因此C中的the public范围过宽;虽然原文提到了多组数字,但文中并无显示民意调查在这方面做了调查,因此D没有原文依据。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3736002.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingitalicizedwordsdoesNOTindicatewillingness?A、Hewill
______I’mwillingtohelp,Idonothavetoomuchtimeavailable.A、EvenB、Aslon
[originaltext]W:NewstudiesareprovingthatmoreandmoreAmericansarelivin
[originaltext]W:NewstudiesareprovingthatmoreandmoreAmericansarelivin
WhichofthefollowingitalicizedwordsdoesNOTindicatewillingness?A、Hewill
(1)AmericansseekingjobsthissideoftheAtlanticshouldbeawarethatsom
Whichofthefollowingsentencesexpresses"willingness"?A、Iwillbeadifferent
Americans’PersonalityAmericansusuallycon
WhichofthefollowingsentencesexpressesUNWILLINGNESS?A、Hardasmyworkis,I
(1)YoungerAmericanswillhavetotakeourwordforit:therewasatime,w
随机试题
NarratorListentoapartofaconversationbetweenastudentandaprofessor
Notes1.ByaroughestimatemadebytheConsumerProjectonTechnologybasedon
Humble______itmaybe,there’snoplacelikehome,______hemaygo.A、like,whenB
Whatisthenationalityoftheresearchers?[br][originaltext]Happinessi
[originaltext]Whichroomdoesthewomansuggest?[/originaltext]A、Onthesecond
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
我国目前所采用的市场进入方式为()。A.严格限制的市场进入 B.
贷款分类有助于银行识别已经发生但尚未实现的风险。()
(2016年真题)甲公司2×14年12月20日与乙公司签订商品销售合同。合同约定
下列选项中,()是指以诉讼标的所在地、引起民事法律关系发生、变更、消灭的法律事实
最新回复
(
0
)