首页
登录
职称英语
(1)Ever try and get a two-year-old to pick up trash? This was our goal this
(1)Ever try and get a two-year-old to pick up trash? This was our goal this
游客
2024-08-30
16
管理
问题
(1)Ever try and get a two-year-old to pick up trash? This was our goal this past weekend on a glorious, clear Saturday, the morning of the two-decades old International Coastal Cleanup. Once a year, volunteers from all over the country gather on beaches, baysides, and riverbanks to clean them up. The sponsor of the effort, the Ocean Conservancy, says that to date six million volunteers from around the world have taken over 100 million pounds of trash out of American waters. That sounded a little far-fetched until my little family spent a morning on the Potomac River.
(2)We live a few blocks from the storied river. To many, the Potomac, the water that frames the nation’s capital, is a witness and carrier of history. The river is a community builder; along the Mount Vernon trail that runs for miles along the Potomac in Virginia, we meet more neighbors during the week than we would if we went door-to-door.
(3)We want to see the river sparkling clean. We also feel guilty for not performing any kind of community service for the past two years as the kids dominated nearly every waking moment. So we walked over to Daingerfield Island, home of boat docks, soccer fields, and a great view of planes taking off at Reagan National Airport. The National Park Service ranger handed us three large trash bags, three sets of gloves, a long-handled "gripper" for snatching pieces of trash out of reach, and directed us to a portion of the trail where he’d seen "tons of garbage." I still was suspicious.
(4)But in a little over an hour, my husband and I were overwhelmed with plastic cola bottles, rusted tin cans, tennis balls, water bottles, and one size 13 Air Jordan shoe, lightly worn. In about a 30-yard stretch we had our bags filled to the brim, too heavy to transport back to the ranger while managing a two-year-old who kept screaming TRASH! . and running in its direction.
(5)We discovered this river garbage can easily conceal itself in vegetation and in the mud of the banks. It can also hide in plain sight if those who put it there just don’t care. Simply put, this trash—or marine debris, if you want to be proper—kills. It destroys not only fish, other marine life and seabirds, but also their homes.
(6)Thoughtlessly discarded on land or from boats in coastal communities, trash finds its way to the water—and bigger bodies of water, in our case, the Chesapeake and eventually the Atlantic—and look! A garbage dump at sea. Much of this trash has real "staying power," as the Ocean Conservancy calls it in their findings from a marine monitoring program, and resists decaying. Fish mistake trash for food. Discarded fishing lines or nets entrap sea life, cutting fins (鱼鳍) or strangling them.
(7)My baby, Luke, spent the first hour mastering the gripper, his little fingers manipulating the squeeze-handle so the gripper would grip the object of his focus. All told, he "gripped" two plastic bottles and successfully managed to place them INSIDE the bag. The next day we returned to the trail for a walk. When we approached our cleanup area, Luke’s eye widened as he exclaimed, "Pick up trash! "
(8)That’s right, buddy. Good advice. [br] The author found it a little "far-fetched" that _______.
选项
A、the International Coastal Cleanup had been so popular
B、so many volunteers had come to clean waters up
C、so much rubbish had been taken out of American waters
D、the Ocean Conservancy had spread such wide influence
答案
C
解析
far-fetched(牵强的,未必的)出现在第1段最后一句。由该句可知解题关键在于句首That的所指。that通常指前面提到过的内容。这里that指上一句中the Ocean Conservancy公布的内容:来自世界各地的600万志愿者清理出了1亿磅之多的垃圾,B和C与之对应。从接下来作者的经历可以推断作者想强调的是她没有想到美国的水域有那么多的垃圾,这可以从第3段的I still was suspicious以及第4段的overwhelmed看出来。而在接下来的段落作者再没讨论“有许多志愿者”这一点,由此可见,that应该是指C的内容。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3735872.html
相关试题推荐
(1)Evertryandgetatwo-year-oldtopickuptrash?Thiswasourgoalthis
(1)Evertryandgetatwo-year-oldtopickuptrash?Thiswasourgoalthis
(1)Evertryandgetatwo-year-oldtopickuptrash?Thiswasourgoalthis
随机试题
Whatcanweknowaboutthemanfromtheconversation?[br][originaltext]F:Why
____________(随着他的身体状况日渐好转),thepatient’smoodhaschangedvisibly.Withhisph
ThebirthofsuburbiaA.Thereisnosinglepivotalmomen
Whyaresomanypeopleunhappyintheirjobs?Herearetwoprimaryreasons.
Manyayoungpersonstellsmehewantstobeawriter.【M1】___
行车荷载和自然因素对路面的影响随深度的增加而()。A.逐渐减弱 B.逐渐增强
智能变电站一体化监控系统与调控中心信息传输中广域相量测量信息传输由相量数据集中器
正常人体血浆中HCO3﹣浓度可通过哪个器官调节( )。A.肝 B.肾 C.
()是项目建议书或可行性研究报告重要的组成部分,是项目决策的重要依据之一。
混凝土理论配合比试配工作需要确定的关键参数是( )。A.水灰比 B.水泥用量
最新回复
(
0
)