首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Ruth, what is something you are afraid of, like snakes, spider
[originaltext]M: Ruth, what is something you are afraid of, like snakes, spider
游客
2024-08-25
37
管理
问题
M: Ruth, what is something you are afraid of, like snakes, spiders or rats?
W: Probably sharks.
M: Sharks? Why sharks? I don’t think people can get close to sharks very easily.
W: I know that sounds quite irrational (不合理的). I don’t live near the sea, but the thought of being eaten by a shark often appears in my mind. It’s horrific (可怕的). I’m really very frightened every time I think of sharks.
M: Have you ever seen a shark?
W: No, thankfully. I think I’d run a mile. I have just seen them in some movies. So what are you afraid of? Anything that frightens you just like a shark does to me?
M: I don’t know what I’m really afraid of. I guess I don’t like heights too much. Yeah, so I have to admit that when I’m on a plane, I get kind of freaked out. When I fly, I keep thinking "How is this thing staying in the air?" And then it makes me too nervous to enjoy my flight.
W: So I guess you’re always happy to land.
M: Yeah, yeah. Always, always, very happy to land. And often when I go home, I have to fly across the Pacific and there’s no land, so I look out of the window and think, "Ah, if something goes wrong with the plane, we can’t land anymore. " But that’s very irrational because most accidents, I think, happen over mountains.
W: If you landed in the sea, there might be sharks.
M: That’s true. How do you feel when you fly?
W: I quite like flying actually. I mean I’m quite used to flying. I’ve flown to a lot of places. If it’s a long-haul flight, I guess it’s a bit boring. But I like the handheld computers you get to play with.
M: Yeah, those are nice.
W: They’re good.
M: So what’s the food like? I know that you’re a vegetarian (素食主义者). How do you like the food during flights?
W: Oh, well, the last time I flew I didn’t get any vegetarian food. I think I forgot to tell them, so I had to eat the chicken, whatever.
M: Really? You actually ate the chicken?
W: No, I didn’t eat it. Actually, I just had it in front of me.
M: Yeah, I heard that the vegetarian meals are actually better than the chicken or beef meal.
W: Really, they’re quite good.
M: Well, it was really an interesting conversation we had today.
W: Absolutely. Everybody is afraid of something, aren’t they? It is quite normal.
M: Yeah, we’re just humans after all. We have likes and dislikes. That just makes our life more colorful!
1. What do we know about the woman?
2. Why is the man afraid of traveling by plane?
3. What does the woman say about flying?
4. What did the woman eat the last time she flew?
5. What does the woman say about being afraid of something?
选项
A、He is afraid of high speed.
B、He hates flight delays.
C、He is worried about flying safety.
D、He feels tired during the flight.
答案
C
解析
由原文可知,男士乘飞机时很害怕,他会不停地想飞机是怎样做到待在空中的。男士又提到自己乘飞机回家时会想如果飞机出故障,他们就再也无法降落。由此可知,男士害怕乘飞机是因为担心乘飞机有危险,故答案为C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3734358.html
相关试题推荐
PASSAGETHREE[br]Whatdoes"fluke"meaninParagraph6?Somethingbychance.根据上
(1)Whatwelearnedaboutourselvesanewthisweekwassomethingthat,intr
(1)Whatwelearnedaboutourselvesanewthisweekwassomethingthat,intr
(1)Whatwelearnedaboutourselvesanewthisweekwassomethingthat,intr
Ballroomdancingusedtobeseenassomethingrather【T1】________thatoldpeo
Ballroomdancingusedtobeseenassomethingrather【T1】________thatoldpeo
Ballroomdancingusedtobeseenassomethingrather【T1】________thatoldpeo
Ballroomdancingusedtobeseenassomethingrather【T1】________thatoldpeo
Ballroomdancingusedtobeseenassomethingrather【T1】________thatoldpeo
[originaltext]W:Goodmorning,John.IamLucy.M:Goodmorning.W:Howareyou
随机试题
[originaltext]M:Alice,we’reabouttogo.Whatareyoudoing?W:Wait,wait...
Elizabeth,astheydrovealong,watchedforthefirstappearanceofPember
[originaltext]M:Hi.WelcometoHeavenlyPies.MayItakeyourorder?W:Uh...
突起路标基本材料有()。A.塑料(P) B.金属(M) C.钢化玻璃(
在企业价值评估中,管理类工作底稿的内容包括( )。A.现场调查记录与相关资料
某物业服务企业早期介入某房地产开发项目,并针对该项目情况为建设单位提出了咨询性意
关于药物制成混悬剂的条件的正确表述有A.难溶性药物需制成液体制剂供临床应用时
下列有关与治理层沟通的说法中,正确的有()。A.注册会计师应当评价其与治理
承租人甲公司就5000平方米的办公场所签订了10年期的租赁。年租赁付款额为50
“十四五”时期经济社会发展必须遵循的原则包括()。A.坚持党的全面领导 B.
最新回复
(
0
)