首页
登录
职称英语
(1) Comedy’s legendary Monty Python members—you know, "I’m a lumberjack (伐木工
(1) Comedy’s legendary Monty Python members—you know, "I’m a lumberjack (伐木工
游客
2024-08-24
22
管理
问题
(1) Comedy’s legendary Monty Python members—you know, "I’m a lumberjack (伐木工) and I’m okay, " the Killer Rabbit, the Dead Parrot—were tired of seeing their legendary sketches pirated and fuzzily posted on YouTube, free to whoever wanted a quick laugh. So they posted their own, higher-quality versions on YouTube—also free—but let fans know that complete DVD versions were available for purchase. Sales rose 23000 percent. "Free worked, and worked brilliantly… People are making lots of money charging nothing. Not nothing for everything, but nothing for enough that we have essentially created a country-sized economy around the price of $0. 00." Anderson, 48, the editor of Wired magazine, discussed the allure of zero with Jesse Kornbluth.
(2) In the 20th century, "free" meant giving away one thing to create demand for another. Get a free cell phone, for example, by buying a monthly plan. What is "free" now?
(3) Yes, 20th-century "free" was about real objects made of atoms. Real costs were involved, so the consumer paid one way or another. In the 21st century, "free" is digital bit with marginal costs. For all practical purposes, they really are free.
(4) In the digital economy, someone pays, but increasingly it’s not you. Google and Wikipedia, for example, don’t show up on your credit card. So how do you pay? Not with money, but with your time and attention. Some resources, of course, are scarce and getting scarcer; you pay for those. Digital goods and services, because they can be reproduced and distributed at almost no cost, are abundant.
(5) Once you’ve given content away on the Web, can you get people to pay? Absolutely. Use "free" to get an audience, then segment your user base so you have a free version and a premium one. The Wall Street Journal created a clever hybrid—some free articles, some available only to paid subscribers.
(6) I get the sense that—when it comes to news, anyway—we’ll soon have two classes of Internet users: 1) people who have money and will pay for quality reporting and analysis, and 2) people who are less well-off or care less about quality and will accept any information that’s free. So the elite will be better informed, and others may get trashier media.
(7) I’m simply observing what happens in economics when marginal costs fall. In economic terms, "free" is the law of gravity.
/ don’t tell the apple to fall; it just falls.
I don’t tell water to flow downhill; it just does. In that way, it’s simple: As costs approach zero, "free" prevails. (本文选自 Reader’s Digest) [br] According to the passage, which of the following is CORRECT?
选项
A、Complete DVD versions of Monty Python were all free on YouTube.
B、The conception of "free" now is the same as that of the 20th century.
C、In the digital economy you will pay nothing to get information.
D、You will pay if you require the quality reporting and analysis.
答案
D
解析
细节题。此题考查对全文信息的把握。由第六段第一句可知,互联网客户将很快被分为两个群体,其中一部分就是有钱并愿意为优质的报道和分析付费的客户。D“如果想得到优质的报道和分析你将要付费”符合题目要求,故为正确答案。由第一段第二句可知,巨蟒组合的成员们在YouTube网站上公布正版视频,但其目的是推进完整正版DVD的销售量,故排除A;第二、三段指出“免费”的概念发生了变化,故排除B;由第四段第五句可知,为了购买某些稀缺资源,你必须付费,故排除C“在数字经济中信息都是免费的”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3732958.html
相关试题推荐
(1)Hippiesweremembersofayouthmovementofthe1960’sand1970’sthatst
(1)Becauseofcomputersandcabletelevision,themembersoftheaudiencewi
(1)DavidFajgenbaumrememberstheexactdate:July17,2003.Itwasawarme
(1)DavidFajgenbaumrememberstheexactdate:July17,2003.Itwasawarme
(1)I’vewrittenthisarticleandyou’rereadingit.Sowearemembersofth
(1)I’vewrittenthisarticleandyou’rereadingit.Sowearemembersofth
Thebarintheclubisforthe________useofitsmembers.A、extensiveB、exclusive
(1)Comedy’slegendaryMontyPythonmembers—youknow,"I’malumberjack(伐木工
(1)Comedy’slegendaryMontyPythonmembers—youknow,"I’malumberjack(伐木工
Itisunfortunatethatthemembersofthecommitteedonot________inopinion.A、c
随机试题
【S1】[br]【S7】different→difference本题也较明显。different是形容词,不能用no修饰并作动词宾语,应改成与之对应的名词d
Fromtherecordingwecanlearnthatthecrashof1929happenedona______.[br
Today’sstudentshavegrownuphearingmoreaboutBillGatesthanF.D.R.,
Byall【B1】______,thetimeisrightforhousestobecome"【B2】______"During
下列音乐作品中属于德彪西创作的作品有()。A.《儿童园地》 B.《佩里亚斯与
以下哪项属于婴儿痉挛症的常见病因A.脑性瘫痪 B.低钠血症智力低下 C.结节
中国的资源、地理环境、社会经济等特殊条件,都会影响中国的科技发展。在我与青年人的
校长常常给新老师讲:只要你还能站着,就要挺直腰板上完45分钟的课,只要你还能张开
图1表示的是房地产开发企业( )经营模式下的典型现金流量图。 A.开发—销
下列主体中,可成为普通合伙企业合伙人的是()。A.甲上市公司 B.乙慈善
最新回复
(
0
)