首页
登录
职称英语
(1) Simply walking through an unfamiliar neighborhood can make you feel more
(1) Simply walking through an unfamiliar neighborhood can make you feel more
游客
2024-08-23
64
管理
问题
(1) Simply walking through an unfamiliar neighborhood can make you feel more paranoid and lower your trust in others.
(2) In a study published in the journal PeerJ, student volunteers who spent less than an hour in a more dangerous neighborhood showed significant changes in some of their social perceptions.
(3) The researchers’ goal was to investigate the relationship between lower income neighborhoods and reduced trust and poor mental health. While the association is well-known, the scientists, from Newcastle University in the UK, wanted to determine whether the connection was due to people reacting to the environment around them, or because those who are generally less trusting were more likely to live in troubled areas. Prior research showed that kids who grew up in such neighborhoods were less likely to graduate from high school and more likely to develop stress that can lead to depression.
(4) The study took 50 students, sent half of them to a low income, high crime neighborhood and the other half to an affluent neighborhood with little crime. Before the students ventured into their respective areas, the researchers interviewed the neighborhood residents and found that residents of the high-crime neighborhood harbored more feelings of paranoia (多疑) and lower levels of social trust compared to the residents of the other neighborhood.
(5) The students in the study were not from either neighborhood, and did not know what the study was about. They were dropped off by a taxi and told to deliver envelopes containing a packet of questions to a list of residential addresses. They spent 45 minutes walking around their assigned neighborhood distributing the envelopes. When the students returned, the researchers surveyed them about their experience, their feelings of trust, and their feelings of paranoia.
(6) Despite the short amount of time they spent in the neighborhoods, the students picked up the prevailing social attitudes of the residents living in those environments; those who went to the more dangerous neighborhood scored higher on measures of paranoia and lower on measures of trust compared to the other group, just as the residents had. Not only that, but their levels of reported paranoia and trust were indistinguishable from the residents who spent years living there.
(7) That came as an intriguing surprise to other experts. Ingrid Gould Ellen, the director of the Urban Planning Program at New York University Wagner Graduate School of Public Service, studies how the make-up of neighborhoods can impact the attitudes and interactions of people who live in them. In her research, she and her colleagues found that kids who live on blocks where violent crimes occurred the week before they took a standardized test performed worse on those tests than students from similar backgrounds who were not exposed to a violent crime in their neighborhood before their exam. But the fact that the paranoia and lack of trust set in after just a short time in the more troubled neighborhood suggested how powerful the influence of these environments can be. "In the case of this UK study, it seems unlikely that study participants were actually exposed to crime during their brief visits. But somehow the physical or social cues in the neighborhood suggested to them that these were unsafe areas, " says Ellen. (本文选自 healthland. time. ) [br] According to Para. 3, which of the following statements is CORRECT?
选项
A、The research showed the relationship between trust and mental health.
B、People who are not trustworthy tend to live in troubled areas.
C、Kids from secure areas are more stressful.
D、Kids from troubled areas are more likely poorly-educated.
答案
D
解析
细节题。文章第三段最后一句提到,之前的研究表明,成长于混乱社区的孩子们更不容易从高中毕业,更容易感到压力,进而导致患抑郁症。由此可知,来自混乱社区的孩子受教育水平较低,故选D,同时排除C。根据第三段第一句可知,研究者们的目的在于调查较低收入者的社区与信任度降低、不良的心理健康之间的关系,故排除A;从第三段不能推断出“不值得信任的人更可能住在混乱社区”的结论,故排除B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3732205.html
相关试题推荐
(1)Simplywalkingthroughanunfamiliarneighborhoodcanmakeyoufeelmore
(1)Simplywalkingthroughanunfamiliarneighborhoodcanmakeyoufeelmore
Notlongago,amysteriousChristmascarddroppedthroughourmailslot.The
Notlongago,amysteriousChristmascarddroppedthroughourmailslot.The
Alargefishwasslowlyswimmingthroughthewater,itstail________backandfor
虽然我的助手在做实验前仔细通读了说明书,但没能得到满意的结果。Myassistant,whohadcarefullyreadthroughthei
ThroughEnglishwewillbeabletocommunicate______partoftheworldwecomefr
Walkingunderaladder______beunlucky.A、supposestoB、shouldC、oughtD、issuppo
在人生的旅途中,我们不得不做出许多选择。(cannotbut)Inourjourneythroughlife,wecannotbutmake
Monicais______ambitiousperson.Shewon’tbesimplysatisfiedwith______achi
随机试题
[originaltext]W:Oh,Steve,you’reearly!I’mhappyyou’rehereearlytodaybec
Thetypicalpre-industrialfamilynotonlyhadagoodmanychildren,butnume
PASSAGEFOURBecauseproductionlinesatBoeingandAirbusarefullybooked.根据题目中
1958年,美国的()大学最先将计算机技术运用到图书馆。A.密苏里 B.哈佛
在水/钢界面上,水中入射角为7°,在钢中主要存在的振动波型是()A.纵波 B.
目前,测定沥青混合料毛体积密度的方法是表干法。()
共用题干 王女士去年年初进行了一笔债券投资,该债券面值1000元,票面利率6.
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
某组股票现值为100万元,预计隔2个月后可收到红利1万元,当时市场年利率为12%
市场风险分析时,需进行市场风险分析。以下属于市场风险分析内容的有()。A.
最新回复
(
0
)