首页
登录
职称英语
Could someone be swallowed by a whale and live? In 1891, a young English sai
Could someone be swallowed by a whale and live? In 1891, a young English sai
游客
2024-08-23
62
管理
问题
Could someone be swallowed by a whale and live? In 1891, a young English sailor named James Bartley was, and he did.
Bartley was a crew member on the whaling ship Star of the East. As his boat whaling ship a whale, the animal lashed out with its tail. The whale’s blow lifted the boat into the air and capsized it. Sailors in another boat captured the whale, and the overturned boat was turned upright, but Bartley was missing.
The next morning, as sailors were cutting up the dead whale, they noticed a movement in its stomach. When it was opened, Bartley was found inside it! He was unconscious, and his face, neck, and hands had been bleached white by the whale’s stomach juices. Other than that, he seemed unhurt.
Later, when Bartley recovered, he described his experience. He had been aware of being in the water. Then he was in darkness, sliding along a slimy passageway. The heat was so great that it made him pass out. When he woke, he was back on board the ship! [br] According to the passage, Bartley became unconscious because of______.
选项
A、the whale’s sticky passage
B、the whale’s stomach liquid
C、the sharp pain in his stomach
D、the heat inside the whale’s body
答案
D
解析
文中第四段Bartley讲述了他的经历,他失去知觉的原因在于The heat was so great that it made him pass out即高温让他失去了知觉。所以D选项正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3731805.html
相关试题推荐
Wefinditnecessary________wepracticespeakingEnglisheveryday.A、whyB、what
ReadingforpleasureistheeasiestwaytobecomeabetterreaderinEnglish
ReadingforpleasureistheeasiestwaytobecomeabetterreaderinEnglish
ReadingforpleasureistheeasiestwaytobecomeabetterreaderinEnglish
ReadingforpleasureistheeasiestwaytobecomeabetterreaderinEnglish
Thereisnothingworsethansomeonewhoisalwayslate.Latenesscanbeach
Thereisnothingworsethansomeonewhoisalwayslate.Latenesscanbeach
Thereisnothingworsethansomeonewhoisalwayslate.Latenesscanbeach
Couldsomeonebeswallowedbyawhaleandlive?In1891,ayoungEnglishsai
Couldsomeonebeswallowedbyawhaleandlive?In1891,ayoungEnglishsai
随机试题
A—collectiveactionI—psychologicalsupportB—competitoranalysisJ—performanc
Ingeneral,mentendtowalkfasterthanwomen.That’sbecausewalkingspeed
Theconceptofmanversusmachineisatleastasoldastheindustrialrevol
HowtoWriteaResearchReportAstandardformatwillhelpreaderstolocatethe
PassageFour[br]Whatisthemainideadeliveredbythepassage?Goodremwillco
筷子(chopsticks)是一种中国传统餐具(eatingutensil),由两根同等长度的小细棒组成,用于夹起食物。筷子一般由竹、木、金属或塑料制
关于www服务,下列哪种说法是错误的()A.WWW服务采用的主要传输协议是H
总监理工程师应组织专业监理工程师对施工单位报审的施工方案进行内容性审查,审查的重
铁路建设工程承包合同文件的组成包括( )。A.招标文件 B.合同协议书 C
丙二酸对琥珀酸脱氢酶的抑制属于()。 A.反馈抑制 B.反竞争性抑制 C.
最新回复
(
0
)