首页
登录
职称英语
Where was George Weekes bom? [br] [originaltext]In this section, you will hear
Where was George Weekes bom? [br] [originaltext]In this section, you will hear
游客
2024-08-21
62
管理
问题
Where was George Weekes bom? [br]
In this section, you will hear a monologue. The monologue will be read twice. At the end of the monologue , there will be a one-minute pause. During the pause, read the questions and the four choices marked A , B, C and D, and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the answer sheet with a single line through the center.
M: Hello! My name’s George Weekes. I’m a writer who writes poems and books for all age groups. My parents moved to Manchester from Jamaica just before I was born, but east London has been my home for many years now. Tourists never come here. This part of the city has problems, but there are also many good things about it.
People of many nationalities live in this area, so there are shops with Jamaican bread, AtxlCan vegetables, Chinese spices and lots of other interesting things. The shop my wife likes best is the one that sells beautiful Indian dresses. The local bookshop is much more friendly than a big store, and I’m always happy to talk to the customers about my books!
Sometimes I go for a run along the bank of the river. There are flowers and animals and even some cows there, so it’s like being in the country. I live and work in a city, but inside I’m still a country person.
选项
A、It is a place well worth visiting.
B、It has problems as well as advantages.
C、It is the city’s center.
D、It is the best part of London.
答案
B
解析
男士指出自己多年住在east London,提到“This part of the city has problems,but there are also many good things about it”,可见在作者看来他所居住的地方既有问题也有优势。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3729780.html
相关试题推荐
WherewasGeorgeWeekesbom?[br][originaltext]Inthissection,youwillhear
WherewasGeorgeWeekesbom?[br][originaltext]Inthissection,youwillhear
WherewasGeorgeWeekesbom?[br][originaltext]Inthissection,youwillhear
WherewasGeorgeWeekesbom?[originaltext]Inthissection,youwillhearamono
Whatdidthemandolastnight?[br][originaltext]W:Sodidyoudomuchyester
Whatdidthemandolastnight?[br][originaltext]W:Sodidyoudomuchyester
Whatdidthemandolastnight?[br][originaltext]W:Sodidyoudomuchyester
WherewasAdamborn?[br][originaltext]W:Adam,asyouknow,thisjobisbased
Wheredoesthisconversationprobablytakeplace?[br][originaltext]W:Isthat
Wheredoesthisconversationprobablytakeplace?[originaltext]W:Isthatsound
随机试题
ResearchersinBritainaretellingschoolsthatchildrenshouldbedoingmore
RunningaSchoolBookStall开办学校书店
Somefindingsareissuedrecentlyaboutattendingacommunitycollege.Most
Sharingonline,associalmediaenthusiastsarelearning,canhaveallsorts
[originaltext] (5)PoliceinBrazilsayeightmenhavebeenkilledinashootin
下列关于蛋白质生物合成中肽链延长过程的叙述哪一个是错误的?( )A.每个氨酸-
关于木材的强度指标,下列说法中正确的是()。A.木材的顺纹抗拉强度设计值大于
下列药物可用于治疗尿失禁的是A.新斯的明 B.苯扎托品 C.异丙托溴铵 D
找规律填数字是一个很有趣的活动,特别锻炼观察和思考能力。下列选选中,填入数列“1
李某向陈某借款10万元,将一辆卡车抵押给陈某。抵押期间,卡车因车祸严重受损,李某
最新回复
(
0
)