首页
登录
职称英语
The following items have been destroyed EXCEPT? [br] [originaltext]The military
The following items have been destroyed EXCEPT? [br] [originaltext]The military
游客
2024-08-21
69
管理
问题
The following items have been destroyed EXCEPT? [br]
The military in Pakistan says its troops have killed 36 suspected militants in two separate operations in the northwestern part of the country. Pakistan’s private military forces said 33 rebels were killed in the Khyber tribal area. The military said troops also destroyed two rebel training centers, fifteen militant homes and at least six vehicles.
Indonesian officials say a passenger airplane carrying 16 people has disappeared over Eastern Papua Province. Searcher and rescue teams have been sent the area but officials say poor weather conditions are interfering with efforts to find the airplane. An official with the airline company that owns the plane says it has been inspected recently and no problems were found.
选项
A、Technology condition.
B、Poor weather conditions.
C、Mechanical failure.
D、Electromagnetic wave interference.
答案
B
解析
根据录音中提到的“officials say poor weather conditions are interfering with efforts to find the airplane”可知,恶劣的天气条件影响了搜寻失联飞机的工作。因此正确答案为B项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3729624.html
相关试题推荐
ThefollowingitemshavebeendestroyedEXCEPT?[br][originaltext]Themilitary
WhatwasMattRyan’sfirstjob?[br][originaltext]Listentotheconversation,
WhatwasMattRyan’sfirstjob?[br][originaltext]Listentotheconversation,
WhatwasMattRyan’sfirstjob?[br][originaltext]Listentotheconversation,
WhatwasMattRyan’sfirstjob?[originaltext]Listentotheconversation,marke
Finncan’tspeakItalian.[br][originaltext]Listentotheconversation,marke
Finncan’tspeakItalian.[br][originaltext]Listentotheconversation,marke
Wheredoesthisconversationprobablytakeplace?[br][originaltext]W:Isthat
Wheredoesthisconversationprobablytakeplace?[originaltext]W:Isthatsound
Whytalkscannotbetookplace?[br][originaltext]TheUnitedNationstopdipl
随机试题
Whatisthemaintopicofthetalk?[originaltext]Inanimportantmovetoday
NoEnglishmanbelievesinworkingfrombooklearning.Hesuspectseverythin
[originaltext][22]Mr.Stevensonwastheownerofageneralappliancestore
Whenyouthinkaboutthegrowthofhumanpopulationoverthelastcenturyor
某业主委托某房地产经纪公司将自己暂不居住的房屋转让,则房源应当是指( )。A.
一患者长期胃肠减压,每日输葡萄糖液维持,出现嗜睡,经急症查血浆HCO45~50m
Mr.Whitewantedtoparkhiscarnearth
矩阵图主要用于()。 A.确定质量改进的着眼点B.制订质量改进方案 C.
按现行消费税规定,下列行为应缴纳消费税的是()。A.零售高档化妆品 B.进口
设置安全阀时应注意以下几点,描述错误的是()A.新装安全阀,应有产品合格证
最新回复
(
0
)