首页
登录
职称英语
What is the content of the plan? [br] [originaltext]The Taliban in Afghanistan
What is the content of the plan? [br] [originaltext]The Taliban in Afghanistan
游客
2024-08-21
64
管理
问题
What is the content of the plan? [br]
The Taliban in Afghanistan has dismissed a NATO plan to withdraw troops from the country by the end of 2014. The Taliban said the plan was a sign of failure. It said the plan would extend a meaningless and unwinnable war. NATO leaders agreed on the plan Saturday during a meeting in Portugal. They said by 2014, international troops will be only providing support in Afghanistan.
Officials from the European central bank are holding urgent telephone negotiations over the debt crisis facing both Europe and the United States. They are discussing a possibility of buying Italian government bonds to help Italy’s economy and protect the value of the Euro. There is also concern that Standard & Poor’s lowering of the United States credit rating will harm financial markets across the European continent.
选项
A、The debt crisis.
B、Depreciation of the Euro.
C、Government deficit.
D、The felling in stock market.
答案
A
解析
新闻导语提到,欧洲中央银行官员正在对欧洲和美国所面临的债务危机举行紧急电话谈判。由此可知,正确答案为A项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3729426.html
相关试题推荐
Whytalkscannotbetookplace?[originaltext]TheUnitedNationstopdiplomati
Howlongdidthemanwaitbeforehiscallwasanswered?[br][originaltext]W:I
Howlongdidthemanwaitbeforehiscallwasanswered?[br][originaltext]W:I
Howlongdidthemanwaitbeforehiscallwasanswered?[br][originaltext]W:I
Howlongdidthemanwaitbeforehiscallwasanswered?[originaltext]W:Interse
[originaltext]W:I’vejustheardthatI’vegottogotoaconferenceinLondon
[originaltext]W:I’vejustheardthatI’vegottogotoaconferenceinLondon
[originaltext]W:I’vejustheardthatI’vegottogotoaconferenceinLondon
Whatisthecontentoftheplan?[br][originaltext]TheTalibaninAfghanistan
Whatisthecontentoftheplan?[br][originaltext]TheTalibaninAfghanistan
随机试题
Inthispassagetheword"associate"means______.[br]Warmcoloursaresuitabl
Thereisnodoubtthatadults,andevenhighlyeducatedadults,varygreatly
Youshouldspendabout20minutesonQuestions1-13whicharebasedonReadingP
B
根据公路工程无机结合料稳定材料试验规程,石灰有效氧化钙和氧化镁简易测定方法适用于
质押贷款业务的主要风险因素可能包括()。A.虚假质押风险 B.交易风险
关于石膏固定后的护理要点,下面哪项不正确A:适当抬高患肢 B:观察肢体远端血液
5.4高压设备上工作 5.4.1在运用中的高压设备上工作,分为三类: 5
某企业从银行借款,年利率8%,不考虑筹资成本,所得税税率为25%,该借款的资金成
通过对认同及其特点的分析,下列说法正确的是( )A.认同不是社会规范的接受及品
最新回复
(
0
)