首页
登录
职称英语
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2007b_eyyjsdreadc_0614_20121[/img] New York is a great
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2007b_eyyjsdreadc_0614_20121[/img] New York is a great
游客
2024-08-21
41
管理
问题
New York is a great city for shopping. Its shops (or stores as they say in the USA) sell everything. In fact, New York’s stores are a very important tourist attraction—like the Statue of Liberty and the Empire State Building but it is possible to enjoy them without spending a cent. The department stores and the specialist stores which sell food and other things from all over the world are exciting and interesting just to look at. Like all big cities, different parts of New York have different kinds of stores. Uptown Manhattan is really expensive—if you want to buy a painting by Picasso, go there. Midtown Manhattan also has some very expensive department stores, selling clothes and jewellery to rich New Yorkers. In Downtown Manhattan—Greenwich Village, Soho, Little Italy—you can find small clothes stores, bookstores and " specialist" stores—or example a shop which only sells socks, or one with a hundred kinds of tea!
The best time to go shopping is early in the morning in the week. On Saturday and Sunday the stores are full of people. Most stores only close on Thanksgiving Day, Christmas Day and New Year’s Day. On all the other days, the big stores are open from 10:00 a.m. until 6:00 p.m. The Downtown stores close later—between 8:00 p.m. and midnight. Remember, if you visit New York, take your credit cards! [br] No stores are open at 4:00 p.m.. ()
选项
答案
F
解析
文中第二段提到大型商店工作时间是从早上10:00到晚上6:00,有些商店关门更晚,有的到晚上8:00,甚至是午夜。因此“在下午4:00钟没有商店开门”这一陈述错误。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3728968.html
相关试题推荐
[img]2016m3x/ct_eyyjsdz2014c_eyyjsdreadc_0249_20163[/img]Ifyouunderstand
[img]2016m3x/ct_eyyjsdz2014c_eyyjsdreadc_0249_20163[/img]Ifyouunderstand
[img]2016m3x/ct_eyyjsdz2014c_eyyjsdreadc_0249_20163[/img]Ifyouunderstand
[img]2016m3x/ct_eyyjsdz2014c_eyyjsdreadc_0249_20163[/img]Ifyouunderstand
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2009b_eyyjsdreada_0292_20121[/img]Doyoueverwonder
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2009b_eyyjsdreada_0292_20121[/img]Doyoueverwonder
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2009b_eyyjsdreada_0292_20121[/img]Doyoueverwonder
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2009a_eyyjsdreada_0219_20121[/img]Theopeningofyour
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2009a_eyyjsdreada_0219_20121[/img]Theopeningofyour
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2009a_eyyjsdreada_0219_20121[/img]Theopeningofyour
随机试题
Full-timeemployeesarerequired______atleast35hoursperweek.A、workB、worke
Whichoneisdeemedas"lesshealthy"inLondonbyPublicHealthEngland?[br]
The______holdsthatchildrenarebornwithaninnatemechanismthatallowsthem
Theboywas______tospeaklouderintheclasswhenansweringtheteacher’sque
A—RelevanceofmotivationtheoriesB—SystematicTrainingC—Personnelmanagement
KnowledgeorExperience?1.知识和经验是大学生最重视的两个方面2.有人认为知识更重要,而有人认为经验更重要3.我的看法
Adegreefromacollegeoruniversityisoftenakeythatopensdoorsof【B1】
下列关于宿舍设计的说法中,错误的是( )。A.居室不允许设置在地下室 B.公
审计人员在对某企业的应付账款进行审计时,一般应选择的函证对象有()。A.较
当今国际金融市场上发展最迅速、最具有潜力的业务之一是()。A.抵押贷款业务
最新回复
(
0
)