首页
登录
职称英语
Esquire1 Year, 12 IssuesPrice: $7.97Esquire is a lifestyle magazine aimed at
Esquire1 Year, 12 IssuesPrice: $7.97Esquire is a lifestyle magazine aimed at
游客
2024-08-21
55
管理
问题
Esquire
1 Year, 12 Issues
Price: $7.97
Esquire is a lifestyle magazine aimed at professional men. The goal of the editors is to provide a broad scope of information of interest to this magazine, including business, health, fitness, fashion, sports, entertainment; family life and arts. Boys’ life 1 Year, 10 Issues Price; $23.00
Boys’ Life is to entertain and educate all boys and to open their eyes to the joyous world of reading. It includes a mix of news, nature, sports, history, fiction, science, entertainment, and comics. For boys aged 7 to 14 Nick
1 Year, 12 Issues Price; $24.00
Nick is filled with wonderful entertainment for children, aged 6 to 14. It is wholesome, imaginative and truly from a child’s point of view. Nick sees the world from your child’s perspective. Share the award-winning entertainment and humour magazine from Nick with your kids. Seventeen 1 Year, 12 Issues Price; $12.00
Seventeen is the world’s most popular magazine for today’s teenage girls. In every issue you’ 11 get the latest scoop on style, friends, guys, college, careers, the stars and love, as well as hot tips on beauty, fashion, fitness, entertainment and relationship. Each issue of Seventeen has exciting features, including fiction, quizzes, music, videos, trends and so much more. And don’t forget the really cool articles, such as the ever-favourite Trauma-Rama. If it’s important to today’s young women, it’s in Seventeen. [br] What information is contained in all the four magazines?
选项
A、Career.
B、Entertainment
C、College.
D、Business.
答案
B
解析
四本杂志的信息介绍里,都提到了娱乐内容。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3728877.html
相关试题推荐
WhenIwasinthewaitingroomatthestationyesterday,Ireadamagazineinor
Esquire1Year,12IssuesPrice:$7.97Esquireisalifestylemagazineaimedat
Esquire1Year,12IssuesPrice:$7.97Esquireisalifestylemagazineaimedat
Esquire1Year,12IssuesPrice:$7.97Esquireisalifestylemagazineaimedat
Esquire1Year,12IssuesPrice:$7.97Esquireisalifestylemagazineaimedat
Esquire1Year,12IssuesPrice:$7.97Esquireisalifestylemagazineaimedat
Esquire1Year,12IssuesPrice:$7.97Esquireisalifestylemagazineaimedat
Ayoungpeople’smagazineispreparingaspecialissueonthesubjectofhealth.
Novels,magazines,andnewspapers—manypeoplereadtheseintheirsparetime
Novels,magazines,andnewspapers—manypeoplereadtheseintheirsparetime
随机试题
Havinggonethroughallkindsofhardshipsinlife,hebecameamanwithastron
Accordingtopsychologists,acompulsivespenderwantstospendalotofmoneyb
【B1】[br]【B8】[audioFiles]audio_eusm_j01_329(20099)[/audioFiles]injured此处应该填入一个
Dickwasasailoronabigship.ItwenttoJapanandAustralia,soDickwas
某化工公司粗苯产品装车采用压缩气体压送。压缩气源应选用()。A.氮气 B.氧
患者38岁,GP,因停经40周,入院待产。孕妇系IVF助孕。入院查体:生命体征平
碳酸锂A.可引起瞳孔扩大 B.可引起呼吸抑制 C.可引起共济失调
确认基金份额持有人权利及其法律效力的行为是()。A.基金信息披露 B.基金的
A.B所受摩擦力始终不可能为零,摩擦力方向时而沿斜面向上时而沿斜面向下 B.B
社会工作者陈鑫与因家庭暴力有心理障碍的张女士进行接案面谈时,陈鑫询问了张女士的问
最新回复
(
0
)