首页
登录
职称英语
Does Shelley think there should be stricter regulations placed on the press? [br
Does Shelley think there should be stricter regulations placed on the press? [br
游客
2024-08-20
56
管理
问题
Does Shelley think there should be stricter regulations placed on the press? [br]
M: Shelley Russell, let’s start with you. Do you think there should be greater restrictions placed on the press and the stories they print?
F: Yes, Jim, absolutely. I can’t open a newspaper or magazine without reading stories full of false information about myself or people I know. It’s getting...
M: Sorry, but I can’t believe that you’re actually complaining about free publicity. I mean, I remember, Shelley, before you were famous, you were begging us to write features about you... anything...
F: If you would just let me finish—of course the press has been important. I’m an actress and I understand the power of press. But the thing is, I rarely seem to read anything true about myself these days. Take last week—your paper The Daily Post wrote this story about me and my co-star , who incidentally happens to be married to a very good friend of mine—taking a bath together in my hotel room.
M: Oh, that. That was...
F: Hang on, I haven’t finished. You went on to say that the bath was filled with $5 , 000 worth of champagne. Now...
M: Well, that was just a bit of fun. I don’t think you should take that too seriously.
F: Oh really! You don’t think it’s at all serious that my co-star’s wife is now filing for a divorce...
M: Look, I don’t know whether...
F: Anyway, to get back to what I was saying... The point I’m trying to make here is that famous people have families with feelings. I’m sick of the gutter-press making up stories just so that they can splash sensational headlines across the front page and sell more newspapers—it’s irresponsible and it messes up people’s lives.
选项
A、To get famous people angry and make more money.
B、To mess up people’s lives.
C、To increase the paper’s circulation and make more money.
D、To bring laughter to people.
答案
C
解析
根据上题分析可知,媒体编造明显的虚假故事是为了增加报纸的发行量,从而获取更多利益。因此选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3728411.html
相关试题推荐
Therewasnoneedtowaitforatable.They______reservationsforus.A、shouldha
Whichofthefollowingfiveshouldreplacethequestionmark?[img]2016m12s/ct_e
Whichnumbershouldreplacethequestionmark?[img]2018m1x/ct_eyyjsdz2017j_eyyj
Eachoftheninesquaresinthegridmarked1Ato3C,shouldincorporateallthe
Whichnumbershouldreplacethequestionmark?[img]2018m11s/ct_eyyjsdz2017j_eyy
Whichcirclebelowshouldreplacethequestionmark?[img]2018m1x/ct_eyyjsdz2017
Whatnumbershouldreplacethequestionmark?[img]2012q2/ct_eyyjsdz2009a_eyyjsd
Whatlettershouldreplacethequestionmark?[img]2016m12s/ct_eyyjsdz2015j_eyy
Discovertherelationshipbetweenthelettersandnumbers.Whichnumbershouldr
DoesShelleythinkthereshouldbestricterregulationsplacedonthepress?[br
随机试题
Whatisthemainopinionofeachofthefollowingpeople?ChooseFIVEanswersfr
Forsomepeople,thelightofhumanattentionhasanunbearablebrilliance.
Don’tgettooclosetoatiredteen;youcouldstartlosingsleepaswell.Wh
Backintheday,agoodreportcardearnedyouaparentalpatontheback,b
男性,20岁农民,4天前突然发冷、发热,最高体温达39℃以上,伴头痛,查T39
患者男性,28岁,右前臂可见大片红斑,其上可见针头至粟粒大小丘疱疹,有明显浆液性
关于利用时辰药理学选择最佳服药时间的叙述不正确的是A.肾上腺素类药物防止哮喘发作
根据《民法通则》,无民事行为能力人和限制民事行为能力人可以从事的民事活动有()。
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
在微波通信系统中,属于分路系统的是()。A.环形器 B.分路滤波器 C.阻抗
最新回复
(
0
)