首页
登录
职称英语
In his early 20s, Michael West knew very clearly his holy goal: to conquer a
In his early 20s, Michael West knew very clearly his holy goal: to conquer a
游客
2024-08-18
66
管理
问题
In his early 20s, Michael West knew very clearly his holy goal: to conquer aging and death, "I’m talking about ending the suffering of aging, cancer, heart disease and so on."
After getting his PhD in biology, West established his biotech firm committed to ending the ravages of aging. His company did eventually identify, the enzyme that replenishes telomeres. Telomeres alone proved not to be enough to reverse aging, and West became fascinated with work on newly discovered stem cells. It wasn’t long, though, before West got wind of Gibelli’s cloning feats, and he immediately seized on the concept as one far superior to producing "generic" stem cells. But, West wondered, why would you treat patients with another person’s cells--when you could give patients their very own cells? In a flash, West was in talks with Advanced Cell Technology--at that time an agricultural genetics company--and within the year became CEO, then owner of the venture.
Both Gibelli and West knew that they would need to race to form useful therapies before controversy overshadowed their efforts. Because no new treatments can be given to humans without first being tested in animals. Gibelli and West needed someone with connection in the research world who could get those studies up and running right way. As it turned out, that person was working just a mile or so down the road. [br] Was West the first owner of Advanced Cell Technology?
选项
答案
No.
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3725377.html
相关试题推荐
Inhisearly20s,MichaelWestknewveryclearlyhisholygoal:toconquera
Inhisearly20s,MichaelWestknewveryclearlyhisholygoal:toconquera
Veryfewpeoplecangetcollegedegreebefore11,butMichaelwasan【21】.He
Veryfewpeoplecangetcollegedegreebefore11,butMichaelwasan【21】.He
Veryfewpeoplecangetcollegedegreebefore11,butMichaelwasan【21】.He
Veryfewpeoplecangetcollegedegreebefore11,butMichaelwasan【21】.He
Veryfewpeoplecangetcollegedegreebefore11,butMichaelwasan【21】.He
BywhomhasMichaelMoralesbeensparedthesecondtimeintwenty-fourhours?[b
BywhomhasMichaelMoralesbeensparedthesecondtimeintwenty-fourhours?[b
BywhomhasMichaelMoralesbeensparedthesecondtimeintwenty-fourhours?[o
随机试题
DothefollowingstatementsagreewiththeviewsofthewriterinReadingPassag
肥胖obesity;fatness
促进出版物销售的方法,不包括()。A.作者签售 B.出版物陈列 C.折价销
以下关于敏捷方法的叙述中,错误的是()。A.敏捷型方法的认为个人胜过工具
人工心肺机的基本组成包括A.灌注泵、储血器、变温器、氧合器 B.灌注泵、氧合器
A.脊髓灰质炎糖 B.百日咳、白喉类毒素 C.麻疹减毒活疫苗 D.丙种球蛋
表3—2是已公布的2006年我国国际收支平衡表简表,请根据此表在下列备选答案中选
某家庭以30万元购买了一套住宅,银行为其提供了20年期的住房抵押贷款,该贷款的年
证券交易所对A股和基金每日涨跌幅偏离值超过()的前3只证券,要公布其成交金额最大
关于工序特征的描述,下列说法中正确的是()。A:工作者、工作地点不变,劳动工具、
最新回复
(
0
)