首页
登录
职称英语
[img]2018m1x/ct_eyyjscz2016c_eyyjscreada_0027_201712[/img] In order to get i
[img]2018m1x/ct_eyyjscz2016c_eyyjscreada_0027_201712[/img] In order to get i
游客
2024-08-14
62
管理
问题
In order to get information about distant planets, scientists invented spacecraft to travel into the solar system to see the planets up close. These spacecraft do not carry people, and they never return to Earth. However, while they are in space, they can take photographs of planets that are too far away for us to study from Earth. One famous spacecraft that has done this is part of the Voyager Project. This spacecraft is called Voyager I.
NASA started the Voyager Project in the 1970s. During the 1960s and the 1970s, NASA sent many spacecraft into space to collect scientific information about the solar system, but none of those spacecraft carried astronauts. Two of the spacecraft that NASA built in the 1970s were called Voyager I and Voyager II. The original jobs of Voyager I and II were to get information about Jupiter and Saturn. The two spacecraft both left the Earth in 1977.
Voyager I reached Jupiter in 1979 and began to take photographs. The spacecraft was able to get very close to Jupiter. By getting close to Jupiter, it could take very clear photographs of Jupiter’s rings and planets. Voyager I also took good photographs of Jupiter’s " Great Red Spot. " This spot is a large place on Jupiter where there is a strong storm. The Great Red Spot is so large that it could hold three planets the size of Earth inside of it! After taking pictures of Jupiter, Voyager I went to Saturn. It reached Saturn in 1980 and collected important information about Saturn’s rings.
After Voyager I finished its work on Saturn, the spacecraft still worked well. So, NASA sent Voyager I on a new job. This time it was sent out of the solar system. NASA wanted to see how far it could go.
Voyager I is still working today. It is now NASA’s oldest working spacecraft. It has travelled more than 9. 3 billion miles, making it the spacecraft that has travelled furthest from Earth. Actually, the spacecraft has now travelled much further than expected. As it travels, it continues to send new information back to Earth. It is expected that Voyager I will no longer work by the year 2020. At that time it will not have enough power to keep working. Still, we can certainly say that this spacecraft has done a great service in helping us to learn more about space.
Questions 56—60
Decide whether the following statements are true(T)or false(F)according to the passage. [br] Voyager I and Voyager II are only a part of NASA’s Voyager Project started in the 1970s.
选项
A、TRUE
B、FALSE
答案
A
解析
由原文第二段中的“Two of the spacecraft that NASA built in the 1970s were called Voyager I and Voyager II”可知,旅行者一号和旅行者二号是美国航空航天局在七十年代发射的宇宙飞船之中的两艘。题干描述与文章意思一致,因此正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3720065.html
相关试题推荐
[img]2018m1x/ct_eyyjscz2016c_eyyjscreada_0027_201712[/img]Inordertogeti
[img]2018m1x/ct_eyyjscz2016c_eyyjscreada_0027_201712[/img]Inordertogeti
[img]2018m1x/ct_eyyjscz2016c_eyyjscreada_0027_201712[/img]Inordertogeti
[img]2018m1x/ct_eyyjscz2016c_eyyjscreadc_0039_201712[/img]Oneoftheintere
[img]2018m1x/ct_eyyjscz2016c_eyyjscreadc_0039_201712[/img]Oneoftheintere
[img]2018m1x/ct_eyyjscz2016c_eyyjscreadc_0039_201712[/img]Oneoftheintere
[img]2014m3x/ct_eyyjscz2013j_eyyjscreada_0162_20138[/img]Nowadays,mostpeo
[img]2014m3x/ct_eyyjscz2012c_eyyjscreada_0266_20138[/img]Thetermcultures
[img]2014m3x/ct_eyyjscz2012c_eyyjscreada_0266_20138[/img]Thetermcultures
[img]2014m3x/ct_eyyjscz2012c_eyyjscreada_0266_20138[/img]Thetermcultures
随机试题
Whatdeterminesthekindofpersonyouare?Whatfactorsmakeyoumoreorless【C
A.disgracefulB.imperfectC.holdD.considerationE.approvedF.acco
[originaltext]W:IBMCompany...CanIhelpyou?M:I’dliketospeaktoMissWa
Thereweretwowidelydivergentinfluencesontheearlydevelopmentofstati
A.HTGLB.LPLC.LCATD.Apo-CⅡE.Apo-CⅢ上述哪种载脂蛋
某四星级宾馆的宴会厅,设计最大用餐人数为120人,平均用餐人数为50人,用餐时间
患者男,35岁,一天前进食海鲜后出现腹痛腹泻,便血,发现双下肢皮肤出血点,呈对称
CD2分子(白细胞功能相关抗原2)主要表达如下细胞表面A.T细胞 B.B细胞
社会保险基金是各项社会保险制度所形成的基金的总称,这些社会保险基金的管理制度有相
(2019年真题)下列关于银行对提前还款基本约定的表述,错误的是()。A.借款
最新回复
(
0
)