首页
登录
职称英语
Simon rents a car in the city to go skiing in the mountains 10 kilometres away.H
Simon rents a car in the city to go skiing in the mountains 10 kilometres away.H
游客
2024-08-14
56
管理
问题
Simon rents a car in the city to go skiing in the mountains 10 kilometres away.He stops halfway to pick up his girlfriend Nina at her house, and drives the remaining 5 kilometres with her.On their way back, Simon drops Nina at her house and drives back to the city alone.He returns the car and pays $50 for the rental and $10 for the gas.Simon and Nina share the expenses equitably.How much should Nina pay?
选项
A、15
B、25
C、20
D、30
答案
C
解析
Simon租了一辆车在山上观光游览10公里,行程一半的时候接上女朋友Nina走了剩下的一半路程,返回时将女朋友在行程一半的时候送回家,自己单独返回城里还车。根据题目可知,Simon随车总共走了20公里,而Nina只随车走了10公里,车费总共花了50+10=60元,如果公正地分摊这笔费用的话,应该以2:1的比例来分配路费,所以Simon应该付40元,而Nina付20元。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3718997.html
相关试题推荐
WhatwillhappentotheHimalayanMountainsbytheendofthe21stcentury?[ori
Simonrentsacarinthecitytogoskiinginthemountains10kilometresaway.H
Lookatanatlas.Howaremountainsshown?Wherearethehighestmountai
Janehasnoequalinskiing.简在滑雪方面没有对手。
The"BackboneofEngland"refersto______.A、TheGrampianMountainsB、ThePennin
A、Cycling.B、Skiing.C、Football.D、Tennis.D第三段明确告知答案为D。
随机试题
Susan:I’msogladtoseeyou,David.【K1】________hasbeensuchalongtime.H
PassageThree[br]Whatdoes"He’sgotalotofheart’meanaccordingtotheaut
Thegreenhouseeffectcausestroublebyraisingthetemperatureoftheplane
Thegoodnewsisthattoday’steenagersareeagerreadersandprolificwrite
A.叶条形或细棒状,气囊纺锤形或球形,无刺状突起,固着器须根状B.叶披针形,狭披
具有补肝肾,强筋骨,引火(血)下行功效的中药是A.丹参 B.川芎 C.
某五层砌体结构办公楼,计算简图如题图所示,各层计算高度均为3.3m,采用现浇钢筋
行业经营风险因素包括()A:经济周期因素B:财政货币政策C:国家产业政策D
C建筑工程公司原有从业人员650人,为减员增效,2009年3月份将从业人员裁减到
某分部工程双代号网络计划如下图所示,则工作C的自由时差为( )天。 A.1
最新回复
(
0
)