首页
登录
职称英语
Nowadays, studying abroad is popular in China with many rich parents.The
Nowadays, studying abroad is popular in China with many rich parents.The
游客
2024-08-14
57
管理
问题
Nowadays, studying abroad is popular in China with many rich parents.They would rather send their children abroad to receive education than let them be educated in China.
As every coin has two sides, studying abroad is not an exception.There are advantages for people to attend schools abroad.In the first place, he can use the foreign language in his daily life so that his ability in the second language may be greatly improved, as it is obvious that there is no better chance to improve the second language than living in the country where it is spoken.While studying in a foreign country, he will most likely meet many others from overseas and it is possible to make friends from all over the world.This is not only exciting on the social level, but could lead to important overseas contacts in his career as well.He can get familiar with the latest knowledge in science and make use of the first-rate facilities available.In this way, there is every chance that he is able to widen his horizon and broaden his mind.
Of course, attending schools abroad may bring about a series of problems.The most serious problem is language barrier.Most of the students who go abroad don’ t have enough skills in the language spoken there.As a result, on arriving there, they will find it difficult to understand what the teachers say.Besides, for lack of knowledge of the customs of the local people, they may constantly run into trouble in dealing with various situations.
In conclusion, given an opportunity to attend a school abroad, one must consider both sides of the factors carefully before making up his mind.
[br]
选项
答案
Lack knowledge
解析
该空缺处是Disadvantages(缺点)的陈述,根据文中第三段最后一句“Besides,for lack of knowledge of the customs of the local people, they may…”可知,陈述的最后一个缺点是缺乏当地人的习俗知识。Lack of中名词lack须转换成动词lack,与上一行中的短语Have difficulty in doing中的动词Have保持同一词性,而且第一个单词首字母要大写,故本空填“Lack knowledge”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3718978.html
相关试题推荐
NowadaysinChina,whencollegestudents,especiallythosepursuing"hot"majors
Jessewasastraight-Astudent—aresultofcountlesshoursspentstudyingdu
Jessewasastraight-Astudent—aresultofcountlesshoursspentstudyingdu
Jessewasastraight-Astudent—aresultofcountlesshoursspentstudyingdu
Jessewasastraight-Astudent—aresultofcountlesshoursspentstudyingdu
Jessewasastraight-Astudent—aresultofcountlesshoursspentstudyingdu
Jessewasastraight-Astudent—aresultofcountlesshoursspentstudyingdu
Hadyoulistenedtomyadvice,you_________wastingallyourfreetimestudying
Nowadaysinmostoffamiliesa________amountofmoneyhasbeenspentonbooks.A、
Theancientartofreadingsomeone’spalmhasalwaysbeenthemostpopular
随机试题
Followinglengthydiscussions,theboardagreedto______theworkers’disputeby
TheOriginsofTheatreA)Inseeking
Itwouldbebetterforyou(send)______himane-mailthantocallhimdirectly.
设D为圆域x2+y2≤4,则下列式子中哪一式是正确的?
下列哪项不是硬膜外麻醉的禁忌症A.恶病质 B.脊椎结核 C.休克 D.高血
女性,65岁。糖尿病病史10余年,近2个月感双足趾端麻木、下肢皮肤针刺样疼痛伴尿
测绘单位与用户发生质量争议时,可采取的措施是( )。A.报用户所在地市场监督管
下列哪项不是代谢性碱中毒的表现A.碱性尿液 B.COCP升高 C.血pH升高
具有自发调节货币流通功能的是( )。A.特别提款权 B.金属铸币 C.代用
(2017年真题)根据《环境影响评价技术导则—生态影响》,生态敏感区包括特殊生态
最新回复
(
0
)