首页
登录
职称英语
As a result of all these factors, when the recession eases and people find m
As a result of all these factors, when the recession eases and people find m
游客
2024-08-12
67
管理
问题
As a result of all these factors, when the recession eases and people find more confidence, there will be an explosion of employees seeking new opportunities to escape their current jobs. This will be led by younger, less-experienced employees and the hard-headed young graduates. ’Headhunters’ confirm that older staff are still cautious, having seen so many good companies ’go to the wall’ , and are reluctant to jeopardize their redundancy entitlements. Past experience, however, suggests that, once triggered, the expansion in recruitment will be very rapid.
The problem which faces many organizations is one of strategic planning; of not knowing who will leave and who will stay. Often it is the best personnel who move on whilst the worst cling to the little security they have. This is clearly a problem for companies, who need a stable core on which to build strategies for future growth.
Whilst this expansion in the recruitment market is likely to happen soon in Britain, most employers are simply not prepared. With the loss of middle management, in a static marketplace, personnel management and recruitment are often conducted by junior personnel. They have only known recession and lack the experience to plan ahead and to implement strategies for growth. This is true of many other functions, leaving companies without the skills, ability or vision to structure themselves for long-term growth. Without this ability to recruit competitively for strategic planning, and given the speed at which these changes are likely to occur, a real crisis seems imminent.
SUMMARY:
Taking all of these various factors into consideration, when the economy picks up and people【66】, there will be a very rapid expansion in recruitment. Younger employees and graduates will lead the search for new jobs, older staff being more【67】Not knowing who will leave creates a problem for companies ; they need a【68】of personnel to plan and build future strategies. This is a serious matter, as【69】are often conducted by inexperienced staff, owing to the loss of many middle management positions. This inability to recruit strategically will leave many companies without the skills and vision to plan ahead and【70】to achieve long-term growth. [br]
选项
答案
personnel management and recruitment
解析
(第三段第二、三句提到随着中层管理者的流失,人事管理和招聘通常由初级员工来操作,而他们缺少经验。题干中的inexperienced与原文中修饰junior personnel的lack the experience相对应,所以答案为personnel management and recruitment。)
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3716691.html
相关试题推荐
It’simportantforcollegestudentstoplantheircareer.Whatfactorsshouldbe
Nowadayspeoplecelebrateallkindsofgraduations.Studentsgraduatefromeleme
Nowadayspeoplecelebrateallkindsofgraduations.Studentsgraduatefromeleme
Nowadayspeoplecelebrateallkindsofgraduations.Studentsgraduatefromeleme
Nowadayspeoplecelebrateallkindsofgraduations.Studentsgraduatefromeleme
Toridtheworld______,manypeoplebelievethatwemust______somefundamentalc
Peopleoftenlaughwhentheyseepenguinswalking.Penguinslookveryfunnywadd
Peopleoftenlaughwhentheyseepenguinswalking.Penguinslookveryfunnywadd
Peopleoftenlaughwhentheyseepenguinswalking.Penguinslookveryfunnywadd
Peopleoftenlaughwhentheyseepenguinswalking.Penguinslookveryfunnywadd
随机试题
Ateamofinternationalresearchershasfoundnewevidencethatanendangered
[originaltext](16)LosAngeles’BrentwoodSchoolhostedoneofthefirstyo
GeneralIdeasaboutRhetoricI.Thedefinition&unders
[originaltext]W:I’vejustfinishedreadingSmith’slistofwaysofmotivating
下列钢材性能中,属于工艺性能的有()。A、拉伸性能 B、冲击性能 C、疲劳性
共用题干 张先生今年40岁,妻35岁,单薪家庭,有一小孩10岁,现在住的房子价
D样式类。第一个图形是由第二个和第三个图形组成的。正确答案为D。
冠周炎冲洗洁净并擦干后,局部应涂以何种药物以促进炎症消退A.红汞 B.甲紫
依据《通用安装工程工程量计算规范》(ZYS199208-2013)规定,安装工程
女性,30岁,风湿性心脏病(风心病)患者,2周来低热,关节痛,检査皮肤有环形红斑
最新回复
(
0
)