首页
登录
职称英语
Exactly what a public forest is and how the public should be able to use it
Exactly what a public forest is and how the public should be able to use it
游客
2024-08-11
66
管理
问题
Exactly what a public forest is and how the public should be able to use it has been debated since the National Forests were first formed in 1905. Since then, the U. S. Forest Service has been allowing timber, mining, ranching, and recreational interests to use the forests as a resource. In fact, the Forest Service, which manages 34 million acres of wilderness across the country, is part of the Department of Agriculture. Since the government perpetuated the concept of nature as a user-friendly commodity, you might say that it missed the forest for the trees.
For the last 27 years, the rest of the nation—both public and private—has been working to comply with the landmark Endangered Species Act, but the U. S. Forest Service has paid little attention to the wildlife under its care: sometimes due to a lack of funds, sometimes a lack of information , sometimes a lack of will. For the forests in Southern California, however, this is changing. A little known regional environmental group, the Center for Biological Diversity, brought a lawsuit two years ago that has forced the Forest Service to face the Endangered Species Act and comply with it. Assuming the agency is able, all the life in the forest, from Smith’s blue butterfly to the cattle rancher to the intrepid backpacker, will be affected.
In the Los Padres Forest alone, which spans almost two million acres, as many as 11.6 million people have been allowed to troop in each year during the summer months, unknowingly disrupting a fragile ecosystem essential to the health of the forest they have come to enjoy. Even the rugged packers in the backcountry, mostly nature-lovers at heart, have disturbed the breeding of the red-legged frog and arroyo as they camped, with permission, along shallows.
Invasive species aside from humans pose problems as well. Bullfrogs originally from the Eastern U. S. are munching red-legged frogs and arroyo toads, as are the warm water non-native fish species like small-mouthed bass and blue gill. Fragile native plants are being crowded out by pampas grass and other non-natives in the majority of the meadows. One of the most dangerous invaders of Southern California is the cowbird, also an East Coast native, which has been wreaking havoc on native avian species across the country. Cowbirds have the offensive but biologically useful trait of laying eggs in others’ nests, leaving the host parents to rear its big, hungry young. Often the baby cowbird hatches first and develops faster at the expense of its foster parents’ offspring.
Temporary emergency measures adopted in January 1999 to address these problems closed four campgrounds in the Ojai Ranger District from sunset to sunrise to protect the arroyo toad. In the Monterey district, fencing and grazing use were limited for the benefit of steel head.
The final settlement on March 1 of the Center for Biological Diversity suit stipulated another set of protections, largely benefiting the California condor. Poisonous ethylocol-based antifreeze was banned, requirements for anti-perching devices on communication sites went into effect, and bird-safe power lines must be installed.
Questions 66 to 70
Answer the following questions with the information given in the passage. [br] How much dose the area of the Los Padres Forest cover?
选项
答案
Two million acres.
解析
(此题问的是Los Padres Forest的面积,文章第三段提到In the Los Padres Forest alone,which spans almost two million acres。)
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3715069.html
相关试题推荐
Exactlywhatapublicforestisandhowthepublicshouldbeabletouseit
Exactlywhatapublicforestisandhowthepublicshouldbeabletouseit
—So,whatexactlydoyoudo?—I’mresponsiblefornewproductdevelopment.Irep
Nottoomanydecadesagoitseemed"obvious"bothtothegeneralpublicand
Nottoomanydecadesagoitseemed"obvious"bothtothegeneralpublicand
Nottoomanydecadesagoitseemed"obvious"bothtothegeneralpublicand
Nottoomanydecadesagoitseemed"obvious"bothtothegeneralpublicand
Nottoomanydecadesagoitseemed"obvious"bothtothegeneralpublicand
Nottoomanydecadesagoitseemed"obvious"bothtothegeneralpublicand
—So,whatexactlydoyoudo?—I’mresponsiblefornewproductdevelopment.Irep
随机试题
[originaltext]M:Excuseme.Iwouldliketochangeroomsifpossible.W:Sure,
Howlongdidthemanwaitbeforehiscallwasanswered?[br][originaltext]W:I
TheFrontierHeritageTheImpactoftheAmerica
人体内含量大于体重的0.01%,每日膳食需要量都在lOOmg以上的矿物质属于()
图片为()时期的雕塑作品。 A.东汉 B.西汉 C.南北朝 D.清朝
(2016年真题)下列关于开放式基金业务的表述,错误的是( )。A.持有时间越
能够收敛固涩,益气生津,补肾宁心的药物是A.乌梅 B.浮小麦 C.麻黄根
(2015年真题)根据《处方管理法》,下列关于处方限量的说法,正确的有A.盐酸二
患者,男性,22岁,骨关节痛半个月,全血细胞减少,骨髓原始细胞占70%,POX阴
无细胞壁的原核细胞型微生物是( )。A.真菌 B.衣原体 C.支原体 D
最新回复
(
0
)