首页
登录
职称英语
Companies usually hire people based on their diplomas and GPAs. [br] [originalt
Companies usually hire people based on their diplomas and GPAs. [br] [originalt
游客
2024-08-10
68
管理
问题
Companies usually hire people based on their diplomas and GPAs. [br]
Listen to the conversation, and mark each statement as either true (T)or false (F)according to your listening.
M: While most high schools focus on preparing students for college, businesses in one community outside Chicago are rallying around a different approach, preparing students for work. We have Pat Hayes with us tonight to share with us her opinion. Welcome!
W: Thanks. I’m really glad to be here. I’m founder of a local company, Fabric Images, a textile printer. Filling 150 positions here the usual way, relying on diplomas and GPAs, left me frustrated.
M: Why is that?
W: What does an A mean to an employer today? Nothing. Where did you go to school? What level of course? Was it accelerated? Was it a college prep course? I don’t know.
M: So your job-readiness test called WorkKeys aims to get a better read on an applicant’s skill level.
W: That’s right. WorkKeys is an assessment about what you have accomplished in math, in reading and locating for information. Those three characteristics are in about, I don’t know, 98 percent of the jobs at some level.
M: Tell us more, please.
W: More specifically, WorkKeys uses actual workplace scenarios to measure how well individuals can decipher charts, graphs and other visual information, convert ratios, measurements, and make calculations across a variety of situations, and effectively comprehend memos, instructions and other authentic workplace documents.
M: Can every job that you have be profiled based on these core skills?
W: Sure. And for the first time, I saw a commonality of what an individual had and what I needed, and I could start putting the two things together.
M: Then how well does it work?
W: Though it hasn’t been evaluated by independent research, my company testimonials describe sharp declines in employee turnover and training costs.
选项
A、TRUE
B、FALSE
答案
A
解析
根据录音最后一句Though it hasn’t been evaluated by independent research,my company testimonials describe sharp declines in employee turnover and training costs可知,这项测试还并没有经过评估,但是推荐书中提到这项测试大大减少了雇员的流动率,对公司来说减少了对雇员培训的成本。故该判断正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3714522.html
相关试题推荐
Rentisusuallypaid______thefirstdayofamonth.A、forB、toC、inD、onD句意:房租一般
Whatkindoftalkisit?[br][originaltext]Listentotheconversation,markea
Whatkindoftalkisit?[br][originaltext]Listentotheconversation,markea
Whatkindoftalkisit?[originaltext]Listentotheconversation,markeachque
CrocodilescannowbefoundinsouthernFlorida.[br][originaltext]Listentot
CrocodilescannowbefoundinsouthernFlorida.[br][originaltext]Listentot
CrocodilescannowbefoundinsouthernFlorida.[br][originaltext]Listentot
Whatdoesthewomanmeanby"giveyouabuzz"?[br][originaltext]Listentothe
Whatdoesthewomanmeanby"giveyouabuzz"?[br][originaltext]Listentothe
Whatdoesthewomanmeanby"giveyouabuzz"?[br][originaltext]Listentothe
随机试题
FiveVirtuesofStyleI.Correctness—Followcorrec
[originaltext]Goodmorning,sir.CanIhelpyou?[/originaltext][audioFiles]aud
下列关于农户贷款的申请条件,正确的有( )。A.农户贷款以户为单位申请发放,采
A.脾 B.肺 C.肝 D.肾 E.心内湿与其功能失常的脏腑关系密切的是
操作风险可分为由()所引发的风险。 Ⅰ.人员 Ⅱ.系统 Ⅲ.流程 Ⅳ.外
曹丕《典论*论文》提出的文论观点之一是()。 A.灵感说B.文气说C.宗
股份有限公司在证券交易所做出股票终止上市决定时,未依法确定代办机构的,由()指
某客户家庭月收入16000元,月固定支出12000元,则该家庭最低标准的失业保障
(2018年真题)根据民事诉讼法律制度的规定,在没有协议管辖的情况下,关于合同纠
加油站应安装覆盖站区的避雷装置,其接地电阻不大于()Ω。A.5 B.10
最新回复
(
0
)