首页
登录
职称英语
Which diagram shows the percentage of young people use their mobile phones at le
Which diagram shows the percentage of young people use their mobile phones at le
游客
2024-08-10
68
管理
问题
Which diagram shows the percentage of young people use their mobile phones at least once a day?
[br]
M: Hi. Mary. How are you?
W: Fine, thanks. How are things going? With the presentation, I mean?
M: Not too bad, actually. I found that survey you sent me really useful.
W: The one about young people and mobile phones?
M: Yes. They show how incredibly important mobile phones are to young people. For example, did you know that 75 percent of teenagers use their phones at least once a day?
W: 75 percent! That’s quite a lot.
M: But actually texting is an even bigger thing with young people nowadays. About 90 percent of them send at least one text massage a day. And if you look at the UK as a whole, people are sending over 2 billion text messages a month. What’s so amazing is that they’ve gone from zero to 2 billion in such a short time.
W: That’s an amazing increase. You know, we could design a graph to show that.
M: Great idea! By the way, what do you think the peak time for sending text messages is?
W: I don’t know. Seven thirty? Eight o’ clock at night?
M: Well, it is at night but apparently it’ s between ten thirty and eleven.
W: That’s quite late. I’m surprised.
M: What you have to remember about mobiles is that they’re part of young people’ s self-expression part of their identity. The most popular place you carry your phone is in your pocket. And the last place you should keep your phone is on your belt. That’s a really big fashion mistake. For most of the teenagers in the survey anyway. Now, you were going to talk about the different functions of mobile phones, Mary, weren’ t you? Which functions did you decide to cover?
W: Well, the most popular, obviously, is text messaging. But you seem to have a lot of information on that already. So I will leave that to you, if that’s OK.
M: Fine, so you won’t cover text messaging but...?
W: I think video is still a pretty specialized thing at the moment. Not that many phones have it yet. So I’m not covering that. But the other thing I’m going to look at is voicemail. It’s not quite as popular with teenagers as the other functions but about two thirds still use it.
M: OK. Let’s talk about it next week.
选项
A、on their belt
B、in their bag
C、in their pocket
D、in their luggage
答案
A
解析
男士指出手机是年轻人个性自我表现的一部分,并提到“And the last place you shouldkeep your phone is on your belt.That’s a really big fashion mistake”,可知大多数英国年轻人都不会把手机放在腰间的。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3714157.html
相关试题推荐
Whichdiagramshowsthepercentageofyoungpeopleusetheirmobilephonesatle
Whichdiagramshowsthepercentageofyoungpeopleusetheirmobilephonesatle
WhatkindofpeopledidTinachoosetowriteaboutinherfirstcolumn?[br][o
WhatkindofpeopledidTinachoosetowriteaboutinherfirstcolumn?[br][o
WhatkindofpeopledidTinachoosetowriteaboutinherfirstcolumn?[br][o
WhatkindofpeopledidTinachoosetowriteaboutinherfirstcolumn?[origina
SouthKorea’slargestmobilephoneoperatoristoofferusersanewservicethat
Somepeoplearguethatthesolution______thedrugproblemiseducation,andwhil
Moreandmorepeoplearesigningupforyogaclassesnowadays,______advantage
WhatdoesFebruary29thmeantoyou?Formostpeopleitmeansanextradaya
随机试题
—IwonderwhyMr.Brownhasn’tshowedupatthemeetingyet.—I’mnotsure,bu
SomeSuggestionsforPessimists[A]Obesityandsmokingmayb
Oneafternoonrecently,twounrelatedfriendscalledtotellmethat,well,
下列对重合闸的要求描述正确的是()。A.由值班人员手动操作或通过遥控装置将断路
安装平面垂直于水平面,主要用来防止人或物坠落的安全网称为( )。A.平网 B
乙脑最主要的死亡原因是A、高热 B、肺炎 C、惊厥 D、中枢性呼吸衰
2008~2012年间,全国石油消费量超过全国石油产量2倍的年份有几
父母应该使适龄未成年人依法入学接受并完成义务教育,这主要是在保障未成年人的(
在个案会谈的过程中,社会工作者需要运用一些技巧更好地开展工作,其中支持性的技巧包
最新回复
(
0
)