首页
登录
职称英语
[img]2018m1x/ct_eyyjsbz2016j_eyyjsbreada_0132_201712[/img] London, England—V
[img]2018m1x/ct_eyyjsbz2016j_eyyjsbreada_0132_201712[/img] London, England—V
游客
2024-08-10
56
管理
问题
London, England—Virtually every country in Europe is in an immigration mess. Governments are trying to balance the concerns of their citizens, their country’s economic problems, and the humanitarian needs of immigrants. Native-born Europeans are worrying that their cultures and economies are being harmed by immigrants. Meanwhile, the immigrants keep coming. Some come looking for asylum because of racial, religious, or political oppression in their native lands. Others are trying to escape grinding poverty or war at home.
With fifteen million people unemployed in the European Union(EU)alone, outsiders are often resented. Some people fear that asylum seekers are too expensive for the EU’s social welfare systems. Others are worried that economic migrants may take their jobs. Still others worry about the weakening of traditional local cultures in places where there are large numbers of immigrants.
Right-wing parties in Austria, Denmark and Belgium have successfully campaigned against immigration , using fear of the loss of national identity. Meanwhile, criminals are making money on the desperation of would-be immigrants. People-smuggling has become a highly organized and profitable business. Because smugglers care little for the people they are transporting, tragedies sometimes result.
Even if they survive the trip, illegals are often mistreated in sweatshops, where they work for much less than normal wages in terrible conditions. Some of them spend decades paying back the transportation fees. Women and children are sometimes forced into sex slavery and prostitution.
To make matters even more confusing, there is another side to immigration. Many European countries have a shortage of skilled workers in areas like information technology. "We need immigration," declared German Chancellor Gerhard Schroeder recently. Barbara Roche, the UK’s immigration minister, has made it easier for non-British students to stay. "In the past we have thought purely about immigration control," she said. "Now we need to think about immigration management. "
High-tech workers are not the only ones who are needed. Some countries are short of cheap manual labor, too. In Spain, whose population is decreasing, North Africans work on the farms, while Poles and Romanians do construction work.
Retirement programs need immigrants, too. In most European nations, people are living longer and having fewer children. Governments will not be able to pay retirees without large-scale immigration. Jean-Pierre Chevenement, the former French interior minister, said Europe will need 50 million to 75 million immigrants during the next 50 years. In Italy there were eight workers to every retiree in the 1950s. There are fewer than four today and, without immigration, the figure will drop to 1. 5 by 2050. Likewise, Germany will need three million immigrants a year to maintain the current ratio of workers to retirees.
Faced with these facts, it is not surprising that the European Union has said zero-immigration policies are inappropriate. One official states, "Our aim is to open as large a debate as possible on immigration and asylum. "
Questions 56 to 60
Mark each statement as either true(T)or false(F)according to the passage. [br] EU countries are trying to create a balanced immigration policy.
选项
A、TRUE
B、FALSE
答案
A
解析
第一段第二句提到“政府试图去平衡公民的担忧”,原文最后一段提到“面对这些事实,欧盟的零移民政策不恰当的说法就不足为奇了。一位官员称:‘我们的目标是尽可能开展一场关于移民与庇护的大辩论。’”,可以看出欧洲国家正试图寻找一种相对平衡的移民政策。因此题干表述正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3713395.html
相关试题推荐
[img]2018m1x/ct_eyyjsbz2016j_eyyjsbreadd_0150_201712[/img]Itisobvioustha
[img]2018m11s/ct_eyyjsbz2017c_eyyjsbreada_0027_201809[/img]Gettingacoldor
[img]2018m11s/ct_eyyjsbz2017c_eyyjsbreada_0027_201809[/img]Gettingacoldor
[img]2018m11s/ct_eyyjsbz2017c_eyyjsbreada_0027_201809[/img]Gettingacoldor
[img]2018m1x/ct_eyyjsbz2017c_eyyjsbreada_0027_201712[/img]Gettingacoldor
[img]2018m1x/ct_eyyjsbz2017c_eyyjsbreada_0027_201712[/img]Gettingacoldor
[img]2018m1x/ct_eyyjsbz2017c_eyyjsbreada_0027_201712[/img]Gettingacoldor
[img]2018m1x/ct_eyyjsbz2017c_eyyjsbreada_0027_201712[/img]Gettingacoldor
[img]2018m1x/ct_eyyjsbz2016j_eyyjsbreada_0132_201712[/img]London,England—V
[img]2018m1x/ct_eyyjsbz2016j_eyyjsbreada_0132_201712[/img]London,England—V
随机试题
WhydidDavedecideonafull-timecareerasadivinginstructor?[originaltext]
WhenIwasabout11,Iinheritedmyolderbrother’spaperroute.Itwasagoo
Whydothechangesinclimateoccur?[br][originaltext]TodayIwanttotal
Undergroundticketsareavailableatallundergroundstations.Ticketsprice
A.大阴唇 B.前庭大腺 C.阴阜 D.阴蒂 E.小阴唇当外阴部发生炎症
9个月小儿听感知发育应是A.头可转向声源 B.确定声源 C.听懂自己的名字
具有止汗作用的药为A.山药 B.黄芪 C.白术 D.太子参
如果一国货币处于贬值压力中,政府可通过以下货币政策来减轻贬值压力( )。A:央
英国哲学家洛克提出了“白板说”,认为外部的力量决定了人的发展,这是一种( )。A
来源于蔷薇科,果实呈花瓶状,外有刺状突起,内有小瘦果的药材是A.金樱子 B.山
最新回复
(
0
)