首页
登录
职称英语
STUDY PROGRAMCourses available on: .
STUDY PROGRAMCourses available on: .
游客
2024-08-09
69
管理
问题
STUDY PROGRAM
Courses available on: . English Literature
. 18th century artists
.【D6】________
Dates for all courses: . start date: 14th June
. end date:【D7】________
. classes: every day except Fridays Course fees: £425 each
Course fees: £425 each
【D8】________for groups
Included in price: .【D9】________
. use of the library
. social activities
. books
Not included in price: . extra lessons . transport
Available from college secretary: .【D10】________
. a copy of the timetable for your course [br] 【D8】
Man: If you want to study an interesting subject this summer, and improve your English at the same time, Highbury College is offering three very good courses. As is always the case, each course lasts four weeks. There is an English Literature course, which will deal with 20th-century writers and poets. There is also a course about 18th-century artists, which includes guided tours of the best galleries, and finally a course in Modern Architecture, with visits to some of the city’s most famous buildings.
All the courses begin on the 14th of June and the last day of classes is the 12th of July. Classes are from 9 to 3:30, leaving you plenty of time for other activities in the long summer evenings. Fridays are also free for you to have a break because there are lessons on Saturdays and Sundays, too.
Now about price. The full price of each course is 425, but the college is offering special discounts for groups. The secretary has further details on that if you are interested. The price includes your accommodation at the college hall—in shared rooms—all meals, full use of the library, and social activities, such as parties, outings, etc…Oh, I almost forgot, all books are included too, so you won’t have to spend anything on that. But if you need extra lessons, then you have to pay a fee. And you have to make your own travel arrangements to the college.
All the courses are for beginners, so you don’t need any previous knowledge of these subjects. Your English should be at a good level, of course, good enough to follow the lectures. If you are interested, see the college secretary, he’ll be able to give you copies of registration forms and the timetable for the course you want. So, does anyone have any questions?
选项
答案
reduced prices/ special discounts
解析
根据原文可知,学院为团体提供折扣价格。故填入reduced prices/ special discounts。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3711962.html
相关试题推荐
STUDYPROGRAMCoursesavailableon:.
STUDYPROGRAMCoursesavailableon:.
STUDYPROGRAMCoursesavailableon:.
STUDYPROGRAMCoursesavailableon:.
AccommodationNearthetowncentre-SingleroomsavailableSunningdaleHotelFren
AccommodationNearthetowncentre-SingleroomsavailableSunningdaleHotelFren
AccommodationNearthetowncentre-SingleroomsavailableSunningdaleHotelFren
AccommodationNearthetowncentre-SingleroomsavailableSunningdaleHotelFren
_____therearefewjobsavailableinruralareas,manyyoungpeoplemovetothe
I’msorry,butthereare______forSunday’sconcert.A、noavailableticketsB、no
随机试题
Janecouldnotfallasleepafterwatchingthe(excite)______film.excitingexci
[originaltext]WhenMr.Finchretired,heboughtasmallcottageinaseaside
(1)Inthetownthereweretwomutes,andtheywerealwaystogether.Earlyeve
毕业生graduate
在本文中,作者用例证分析法主要论述了以下问题。试从课文中,找出这些例证: 1.
压路机在新建场地上进行碾压时,应从中间向两侧碾压。碾压时,距场边缘不应小于()
关于女性外阴的解剖,以下哪项错误A.阴阜即为耻骨联合前面隆起的脂肪垫 B.大阴
患者,男,34岁。腹痛拒按,脘腹胀满,痛则欲泻,泻则痛减,嗳腐吞酸,厌食,苔厚腻
引起脑脊液中葡萄糖浓度减低的疾病,除外A、脑肿瘤B、真菌性脑膜炎C、病毒性脑
(2020年真题)2×16年至2×19年,甲公司发生的与A仓库相关的交
最新回复
(
0
)