首页
登录
职称英语
What is the name of the company? [originaltext]There is a good way to get some e
What is the name of the company? [originaltext]There is a good way to get some e
游客
2024-08-09
51
管理
问题
What is the name of the company?
There is a good way to get some extra cash for people with a sweet tooth. A candy company wants people to test its original sweets. It will pay $ 30 an hour. The Candy Funhouse requires " candyologists" to give feedback on its candies and chocolates. It has a huge range of 3,000 products but is always making new sweets. The candyologists will decide on new candies for the company’s branded sweets. It hopes to improve its global reputation. The successful applicants must have some basic qualifications. They must be enthusiastic, they must give honest opinions on the products they test, and they will also have to write a short description for each product they test.
选项
A、Candy Funhouse.
B、Canny Funhouse.
C、Candy Farmhouse.
D、Canny Farmhouse.
答案
A
解析
根据新闻定位句可知,该公司的名字是Candy Funhouse。故选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3711950.html
相关试题推荐
Themultinationalcorporationwasmakingatake-over______forapropertycompany
Whatisthenewdiscoveryabout?[br][originaltext]Otypebloodcanbetransfu
Whatisthenewdiscoveryabout?[br][originaltext]Otypebloodcanbetransfu
[img]2014m3x/ct_eyyjsbz2010a_eyyjsbd_0119_20133[/img][br]【D8】[originaltext]
[img]2014m3x/ct_eyyjsbz2010a_eyyjsbd_0119_20133[/img][br]【D7】[originaltext]
[img]2014m3x/ct_eyyjsbz2010a_eyyjsbd_0119_20133[/img][br]【D6】[originaltext]
[img]2014m3x/ct_eyyjsbz2010a_eyyjsbd_0119_20133[/img][br]【D1】[originaltext]
HowmanyAfricannationshavedirectairlinkstoAmerica?[br][originaltext]R
HowmanyAfricannationshavedirectairlinkstoAmerica?[br][originaltext]R
HowmanyAfricannationshavedirectairlinkstoAmerica?[br][originaltext]R
随机试题
[img]2011q1/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0301_201131[/img][originaltext](A)Acouplei
Whatdoestheman’sbosswanthimtodo?[originaltext]M:Thebosswantsmetoc
Themosteffectiveattacksagainstglobalizationareusuallynotthoserela
What’sthechanceof______ageneralelectionthisyear?(2005年考试真题)A、therebeing
上海是海外游客来中国旅游的必到之地。在这个商业中心,游客们可以欣赏到千姿百态的建筑群,雄伟壮丽的外滩(theBund),灯火辉煌的商店和极富魅力的博物
患者,男,5岁.无明显诱因出现左膝关节巨大血肿伴剧烈疼痛与功能障碍,有血友病家族
按照《建筑安装工程费用项目组成》(建标[2003]206号)的规定,对建筑材料、
以下关于等额本息还款法和等额本金还款法的比较,说法错误的是()。A.从每月还款
下图所示的饮片为() A.太子参 B.北沙参 C.桔梗 D.麦冬 E
按照道路旅客运输企业等级条件的要求,三级道路客运企业上一年度旅客投诉服务质量的次
最新回复
(
0
)